The Secret Circle jest serialem, który bardzo mnie wciągnął, w ciągu dwóch dni pochłonąłem 7 odcinków i ciągle mi mało...
Oglądając, ciekawi mnie który bohater serialu jest ulubionym wszystkich jego zwolenników:)
Stąd ogłaszam konkurs na bohatera. Oto zasady: Każdy kto ma ochotę raz dziennie może przyznać swojej trójce ulubionych bohaterów kolejno 3,2 i 1 punt. We wtorki głosy będą zliczane i dwójka bohaterów która uzyska ich najmniej będzie 'nominowana' do odpadnięcia z gry. Po zliczeniu głosów (wtorek) do czwartku będziemy głosować na to, kto ma odpaść i potem znowu ten sam schemat aż w końcu zostanie jeden bohater, który wygra całą zabawę... Poniżej przedstawiam listę bohaterów:
Cassie Blake
Faye Chamberlain
Melissa Glaser
Nick Armstrong
Jake Amstrong
Adam Conant
Diana Meade
Jane
Charles Meade
Dawn Chamberlain
Ethan Conant
Sally Matthews
Luke
Isaac
Henry
Jeśli ktoś ma jakąś propozycję bohatera do dodania - piszcie :)
Konkurs ten przyjął się na forum Pamiętników wampirów (czołowka: Damon, Caroline, Katherine) i Plotkary (tam kolejno trzy miejsca: Blair, Jenny, Chuck) - liczę, że na tym forum będzie podobnie :)
Miłej zabawy!!! xD
Poniżej kolejne podsumowanie głosowania:
1. Faye Chamberlain - 58 pkt
2. Jake Amstrong - 35 pkt
3. Charles Meade - 32 pkt
... Cassie Blake - 32 pkt
4. Melissa Glaser - 25 pkt
5. Diana Meade - 20 pkt
6. Adam Conant - 16 pkt
7. Nick Amstrong - 15 pkt
8. Jane Blake - 10 pkt
9. Sally Matthews - 7 pkt
10. Ethan Conant - 2 pkt
Na szczycie niezmiennie Faye, której kolejny tydzień z rzędu przypada złoto :)
Kolejne miejsce zdobył Jake który również bez zmian wśród najlepszej trójki xD
Trzecie miejsce zdobył Charles, który z tygodnia na tydzień gromadzi coraz więcej punktów, razem z nim 3 pozycja należy do Cassie :)
Najmniej unktów zdobyli w tym tygodniu Sally i Ethan i to oni są nominowani do odpadnięcia...
Do niedzieli każdy raz dziennie głosuje na tego, kto ma odpaść, potem kolejny tydzień punktowania... Do dzieła!! :)
Tak więc oto wyniki głosowania negatywnego:
Ethan - 13 głosów
Sally - 1 głos
Miażdżąco to starcie przegrał Ethan, którego poniżej dodaję do listy przegranych, Sally natomiast wraca do gry i walczy o nasze uznanie :)
1. ...?
2. ...?
3. ...?
.....
11. Ethan Conant
12. Isaac
13. Dawn Chamberlain
14. Henry
15. Luke
Czas na kolejny tydzień punktowania :)
Codziennie każdy może przyznać kolejno 3,2 i 1 punkt ulubionym bohaterom, w piątek podsumowanie i kolejne eliminacje.
Pełna lista bohaterów biorących udział w grze poniżej.
Cassie Blake
Faye Chamberlain
Melissa Glaser
Nick Armstrong
Jake Amstrong
Adam Conant
Diana Meade
Jane
Charles Meade
Sally Matthews
Faye - 3 pkt
Sally - 2 pkt (epizod ale wzbudziłą moją sympatię xD)
Jake - 1 pkt