PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20268
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Jak wrażenia? Ja jestem nieco zaskoczona jak wszystko na końcu się potoczyło. Dość odważne posuniecie scenarzystów. SPOILER Zabić jednego z bohaterów, to dość rzadkie zjawisko. Zobaczymy co będzie dalej. Może Nick powróci? ;)

pllgg

Ja się nie śmieje...mnie mdli..
Bo nie chcę żeby byli razem :)

ocenił(a) serial na 7
joacha

a mi się wydaje, że to właśnie dobrze że ktoś umarł. Skoro był demon, byłoby naciągane jakby wszyscy przeżyli. No i zaczęło coś się dziać, nareszcie. Pierwsze odcinki były trochę nudne, teraz się rozkręciło ;D.

użytkownik usunięty
ImmortalMe

Nick wystąpi w 6 odcinku, ożywią go ?

ocenił(a) serial na 7

ma wystąpić ? Nic mi o tym nie wiadomo, ale szczerze mówiąc, wątpię. A przynajmniej mam nadzieję, że nie ;D. Dajmy zmarłym spokój. Nick umarł, więc jakby go przywrócili, to by było za słodko ...

ImmortalMe

Zgadzam się,dobrze że kogoś uśmiercili ;p jest mrocznie :) a nie słodko ..

użytkownik usunięty
Damx123

Nick na imdb jest w rozpisce występujących w 6 odcinku.

ocenił(a) serial na 6

jak by nie było, krąg został złamany, ciekawe co teraz.

ocenił(a) serial na 7
bastet21

też mnie to zastanawia. ale ma być jakiś nowy koleś, podobno brat Nicka, czy coś, więc może on go zastąpi w kręgu ?

równie dobrze może występowac w postaci wspomnień pozostałych bohaterów, nie nastawiaj się

ocenił(a) serial na 3
joacha

Odważne posunięcie, to zabicie Neda Starka w 'Game of Thrones'. Ubicie neiciekawego, papierowego blondaska po 5 odcinku to nic wielkiego.

ocenił(a) serial na 8
Fishbon3r

Uśmiercenie Neda Starka nie było żadnym odważnym posunięciem, tylko tak się kończy pierwsza część sagi Pieśni ognia i lodu. W przeciwieństwie do innych przekładów książkowych na mały ekran, scenarzyści Gry o tron pozostają wierni pierwowzorowi:)

ocenił(a) serial na 7
puffo87

Zgadzam się z przedmówca... Ned Stark musiał umrzeć, nie mogli zostawić go przy życiu. Tak było w książce i serialu też musiało, żeby nam się podobało... Zarymowałam ;)

Fishbon3r

W tym serialu wszyscy są papierowi i nudni, mało wyraźiści (no, może oprócz Faye)

ocenił(a) serial na 10
agnes21543

zgadzam się, Faye ma charakter

pllgg

No ale nie każdy musi być jak Faye albo Damon...bo wtedy by narobili mase głupot..
Takie postacie są ciekawe..ale muszą też być poważni bohaterowie...
Np taka Diana...która jest odpowiedzialna,poukładana,i taka perfekcyjna..
:)

ocenił(a) serial na 10
joacha

Przecież musi być ich 6 a nie sądze żeby Nick miał jakiegoś zagionionego brata czy tam siostre obdażonego/obdażoną mocą, wiec napewno wróci.

ocenił(a) serial na 7
aga2713

Właśnie Nick ma brata, który pojawi sie w dzisiejszym odcinku ;(( Good bye Nick!! ;(

ocenił(a) serial na 10
aneant89

no to niezły bajer ;) dzięki za info

ocenił(a) serial na 7
joacha

Bez dwóch zdań... najlepszy dotychczas odcinek "The Secret Circle" !!! Na to czekałem :)