PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16484
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

Przede wszystkim:
Cichopek
Lesz
ten Kamil z You Can Dance- masakra;/ beznadziejny wygląd

Reszta nawet fajna. Ja daje na razie 4/10.

lays19_91

Najgorszy nie jest...
moją sympatię wzbudził jedynie chłopak, który po buty zasuwał chyba Piotrek:)) mam nadzieję, że się w jakiś sposób jeszcze dostanie do tej szkoły.

Ten cały Kamil jest tragiczny (zarówno on jak i jego postać) w ogóle go tam nie powinno być, cały czas (od obejrzenia odcinka pierwszego aż do teraz) mam ochotę mu nos złamać, albo szczękę.

Lesz i Cichopek przeboleję, no i jeszcze Walach jest beznadziejna

Obecnie 4,5/10

lays19_91

Walach Cichopek i Glinka grają bardzo fajne postacie :) Najciekawszy jest Piotrek . Najbardziej wkurza mnie postać Czarneckiego ale cwaniak , jak jechał na tym motorze z tym chlopakiem myślałem że będzie grał geja może tą role by grał dobrze ;/ Serial fajny ;D

mmtbg1992

Do obejrzenia. Nawet Cichopek jest znośna. Walach i Glinkę lubię, więc nie przeszkadzają mi i miło się je ogląda.
Akcja nie rozwinęła się jeszcze zbyt bardzo, więc jej nie będę oceniać. Kibicuję jednak Piotrkowi, żeby dostał się do szkoły, sympatyczny jest. ;)
I fajna była ta dziewczyna, co ukradli jej baletki. Nie znoszę takiego wyrostka, imienia niestety nie pamiętam. ;) Ale przecież film z samymi pozytywnymi postaciami byłby nudny, on też jest potrzebny.
Czekam na rozwój wydarzeń, będę oglądać.

lays19_91

Ja się cieszę jedynie z tego że jest tam dużo aktorów których wcześniej nie widziałam. Oczywiście Kamila z YCD nie można nazwać aktorem no ale...
Piotrek ma b. fajną rolę i myślę że się dostanie tak samo jak tamta dziewczyna. Tańczył super na tym podwórku i nawet przystojniak z niego :)
Czekam do kolejnej soboty zobaczymy co będzie. Aha no i pobili Piotrka przecież;/

ocenił(a) serial na 10
lays19_91

mi się też rola tego Kamila nie spodobała.. Ogólnie jego charakter ukazany w tym filmie jest przesadny.. do gustu mi ta postać nie przypadła..
A najbardziej spodobała mi się tak jak Wam, rola Piotrka :). Już od samego początku zdobył moją 'sympatię' . Naprawdę świetnie i zagrał tą rolę i przede wszystkim zatańczył !! ciacho z niego jest ;DD
Dla mnie film jest warty obejrzenia. Choć fabuła taka ..
Ale taniec.. muzyka .. - to było świetne ! :))
I napewno będę oglądać dalsze odcinki :))!!

ocenił(a) serial na 10
lays19_91

no i ponoć Piotrek dostanie się do szkoły ;DD

użytkownik usunięty
Speechless_

On się dostanie bo w kulisach było jak już tańczył w tej szkole więc TVP zrobił błąd :PP

użytkownik usunięty
lays19_91

to tak: ze wszytskim się zgadzam :)
najgorszy jest kamil z you can dance
Cichopek też mnie zaczyna wkurzać
mysle że najgorsza jest glinka.

lays19_91

przede wszystkim Glinka nie pasuje do roli wkurzonej i nieugiętej instruktorki tańca. Piotrek też od razu mnie zainteresował również jako facet. I założę się, że gdyby on i Kamil z YCD się zamienili rolali to i tak bym wolała tego Piotrka. Ten zębol z hollywoodzkim uśmiechem i wysuniętą szczęką wcale mnie nie pociąga, a wręcz odpycha;/ Mimo iż 'uchodzi' za przystojniaka.

lays19_91

no mi się Glinka bardzo nie podoba w tej roli, a Cichopkowej to mam dosyć po uszy, wszędzie jej pełno, niedługo to mi chyba Cichopkowa z lodówki wyskoczy

ocenił(a) serial na 5
lays19_91

zgadzam się z Tobą :) cichopek tragicznie sztuczna i ta lesz
szczeka opada ( tak wlasnie się dostaje role po znajomosci jak sie ma wplywowego tatusia)
co do tego z ycd no to moja opinia nie jest lepsza od innych prezentowanych w tym watku
natomiast glinka o dziwo mi sie podoba w tej roli, moze nie szalenczo ale jest ok

katui

ja Glinke wolę w bardziej "normalnych rolach":D
Lesz to mi szkoda czasem nawet, dziewczyna twarda jest, ja ją za to podziwiam, na jej miejscu dawno bym siedziała w domu i się załamała, a ona się nie poddaje i idzie dalej, nie można jej kariery posadzać, że to dzięki tatusiowi, wiele gwiazd jest, które maja korzenie w starszych i oni im w tym pomogli, myslę, że dziewczynie nalezy się troche oklasków a nie same pojazdy:DDD
Cichopek to porażka, pseuda aktorka, która łapie sie wszystkiego po kolei... mysli, że jest fajna, jasne........to niech sobie tak myśli, kiedys ją na poczatku lubiałam, teraz koszmar.....wrzody mam na żołądku na jej widok normalnie

malwa17finka

Jak dla mnie ogólnie porażowo...oglądnęłam, żeby móc ocenić, jak się zapowiada... mam podobne odczucia jak większość powyżej..Cichopek wnerwia...choć zbyt dużej roli nie miała...chyba że wliczymy ja bułkę wżerała w tle...ale pomyślcie sobie co by było...skoro ona miała grac role Glinki...to by dopiero pomyłka była...z dwojga złego wole więc Glinę...Cichopkową by rola ostrej i stanowczej instruktorki pożarła...a tak ona sama pożera i pochłania:)Perpetum mobile...
Czary mary: 1/10

Aghnessa

Kamil typ z amerykańskich filmów o pewnych siebie i cwaniaczkach kapitanów drużyn sportowych