PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 17 tys. ocen
6,0 10 1 16501
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze
mgielka007

trzecia seria zakonczyła się tym ze robert dowiedzial sie ze bd ojcem dzicka sylwi bo ona zaslabla i wyladowala i w szpitalu itam mu powiedziala. a ze sywia grala glowna role w przedstawieniu zastapila ja marta pawłowicz.
premiera się udała lecz pozniej aleksandra powiedziala przy krzysztofie dla alicji ze on z nia spal alicja powiedziala ze nie chce go znac i koniec 3 seri.. i wgl nie wiaomo czy bd 4 ...;/

ocenił(a) serial na 1
olek_165

z tego co wiem to 3 seria nie została puszczona do końca. Została ściągnięta z anteny z powodu małej oglądalności.
na 4 raczej bym nie liczył.
ale mam nadzieje, że 3 wyjdzie na DVD.

ocenił(a) serial na 6
olek_165

Bardzo dziękuje za odpowiedz na moje pytanie!!!! ;) Nie widziałam ostatnich odcinków ale zdziwiłam się ,że ten serial się tak szybko skończył.A to "takie buty". Swoją drogą 3 seria o wiele gorsza od 1 i 2 . Odtwórca Piotra to jakaś porażka a zachowanie bohatera pozostawiam bez komentarza..

ocenił(a) serial na 6
mgielka007

A co z Dorotą? A z Ingą i Jerzym?Z kim był Piotr w tym ostatnim puszczonym odcinku?................

ocenił(a) serial na 7
mgielka007

z Marta

ocenił(a) serial na 7
domisku 24

sorry,zerwal z Marta,zaczal palic szlugi i dumac nad Dorota,Sylwia i...Marta

ocenił(a) serial na 6
domisku 24

Dzięki wielkie!Rozumiem ,że Jerzy pozostał z Ingą?

ocenił(a) serial na 5
mgielka007

tak (;

ocenił(a) serial na 10
mgielka007

Dokończyli 3 sezon ;) Tylko było tak zamierzone, że serial się skończy na paru niewiadomych rzeczach, bo miała być 4 seria i tam się miało wszystko wyjaśnić, ale teraz to ;( Raczej mnie ma co liczyć, choć z drugiej strony niby mówią, że mała oglądalność, a powtórki to dają codziennie ;P

ocenił(a) serial na 7
anetka5000

ale kreca cos czy nie???jakies newsy?