PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16496
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

W 3 sezonie Piotra nie będzie grał już Sebastian Fabijański jak do tej pory, na jego miejsce wskakuje Gabriel Piotrowski, finalista 3 edyci YCD.

simetra

Tak nie dosyć że serial jest słaby to jeszcze zmieniają aktora na jakiegoś gościa który nie ma pojęcia o grze aktorskiej.
Czarno to widzę. Tym bardziej że Piotr był najjaśniejszym elementem serialu.

ocenił(a) serial na 8
patryks83

no tak grał zdecydowanie najlepiej z tancerzy, ale nie ma się czemu dziwić studiuje przecież aktorstwo

ale przecież jest już tam Kamil z 3 edycji YCD i jakoś sobie radzi więc może ni będzie tak tragicznie

katia_2007

No i dobrze! W końcu ktoś przystojny dorównujący (choć nie zupełnie) urodą, Robertowi...:)
Wg mnie to nawet lepiej ponieważ zawsze gdy oglądałam Piotrka w wykonaniu Sebastiana to odnosiłam wrażenie że on nie ma żadnych uczuć i jedyne emocje jakie potrafi okazać to złość... nie pamiętam żeby na jego twarzy było widać radość, a Gabryś przynajmniej się uśmiechnąć potrafi...

ocenił(a) serial na 8
malwina97

mnie osobiście bardziej się podoba Sebastian niż Gabryś, i wydaje mi się że wybrali go dlatego że poza tańcem potrafi też podobno śpiewać

ale o gustach się nie dyskutuje

ocenił(a) serial na 8
simetra

Gabryś :D Śliczny jest :) Ale czy zna się na aktorstwie? Nie wiem...
Ale bez przesady ten serial nigdy nie był jakimś arcydziełem aktorskim.
Co nie zmienia faktu, że jest świetny- zabawny, wzruszający... Więcej plusów niż minusów :)

Wiecie może kiedy będzie emitowana 3 seria??

ocenił(a) serial na 8
turqusowa_

Z FACEBOOKA Natalii Lesz:
"Ostatnie dni na planie, nowe odcinki Tancerzy już od września!"