Pamiętacie Gabriela Piotrowskiego z trzeciej edycji You Can Dance? Gabryś dotarł do finału
i był niekwestionowaną gwiazdą show. Dziś mamy dobrą wiadomość dla fanek Gabrysia -
tancerz wystąpi w nowym sezonie serialu TVP "Tancerze"!
Piotrowski zastąpi w serialu Sebastiana Fabijańskiego, który wcielał się w postać Piotrka -
jednego z najważniejszych bohaterów serialu. Chłopak zrezygnował z pracy na rzecz nauki -
dostał się do krakowskiej PWST.
Tak opisuje to portal plotek.pl
no cóż niezbyt wiarygodne źródło
a poza tym takie informacje już się pojawiały przed wakacjami, więc też żadna nowość
ja nie jestem zadowolona z takiej zmiany, szczerze mówiąc miałam innego kandydata na to miejsce
katia_2007 podaj nazwisko, bardzo proszę ;)
ja też nie jestem zadowolona z tej zamiany... generalnie to najlepiej byłoby, gdyby nadal grał Sebastian, ale niestety chłopak nie miał wyboru...
ok, mogę powiedzieć
moja pierwsza myśl to Tomek Prządka uczestnik 3. edycji YCD, a ostatnio jeszcze pomyłam, że Marcin Rębilas z ostatniej odycji YCD
nie kojarzę ich w ogóle :/ trzeciej edycji YCD to akurat nie oglądałam, ale czwartą tak
myślę, że na rolę tą nadałby się też któryś z bliźniaków, tylko, że oni wysocy są, ale przy wypowiadaniu się mają coś takiego ciepłego i sympatycznego jak Sebastian Fabijański ;)
no bracie Piotrowscy mogliby być, ale Sebastian Fabijański też jest wysoki i wydaje mi się, że to też było jedno z kryteriów szukania nowego Piotra
no to bynajmniej szkoda, że nie wybrali któregoś z nich... nie wydaje mi się, żeby mnie Gabriel do siebie przekonał w tej roli, no ale cóż, nie będę gdybać, poczekam do 16 września
a już widziałam wczoraj zapowiedź nowej serii, no cóż Gabryś ani trochę nie przypomina poprzedniego Piotra przynajmniej wizualnie ale może charakter będzie miał ten sam
O Taak Marcin Rębilas byłby super:) Jestem po 1 odcinku rozczarowana, wiedziałam, że Sebastian już nie zagra nad czym ubolewałam bardzo bo miał w sobie cos tajemniczego, spojrzenie.....był super. Gabriel natomiast "gra" strasznie drętwo w ogóle nie widzę emocji w tym co robi.... kepsko:( Lubiłam ten serial, lubię nadal ale troche mniej przez zmianę Sebastiana.:( Zobaczymy jak dalej sobie poradzi...
Nie żebym miała coś do Gabrysia, bardzo go lubiłam w YCD, ale jakoś dziwnie bez Sebastiana. Tak nijako. Gabryś ma chyba większy temperament, nie jest to juz ten sam Piotr : (