PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16484
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze
ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

Co to tak naprawdę oznacza? Że definitywnie rezygnują z Tancerzy, czy może planują emisję na jesień? A może odkładają temat na półkę, na wypadek gdyby oglądalność świeżynek była jeszcze gorsza?

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

no niech to...;/

no_bo_co

kurde no... :(
a tak mnie wciągnał w ubiegłym roku :(
zawsze tak jest, puszczają coś, a potem nie dokańczają, tak samo zrobił TVN z Pogoda na miłość ;(((

ocenił(a) serial na 10
Jagodi92

Ludzie, spokojnie! Po pierwsze to jest tylko jedna wiadomość. Warto w nią wierzyć? Po drugie, nawet jeśli to prawda, to bez przesady! Były castingi na tancerzy, informacje o powrotach aktorów itp... Po to by zakończyć produkcję? Wiecie, co ja myślę? Obstawiam, że doczekamy się trzeciego sezonu mniej więcej jakoś na jesień.

ocenił(a) serial na 10
Thumbelina

No i było rozpaczać?! W "Na żywo" pojawiła się wypowiedź jakiejś kobiety od produkcji. Zajęcie drugiego miejsca "Tancerzy" w TeleKamerach zapewniło serialowi kontynuację! Trzeci sezon będzie!

Thumbelina

oni zajęli trzecie miejsce, drugie miał Ojciec Mateusz, a kontynuacja wiosną czy jesienią?

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Słyszałam, że wiosną!
;p

ocenił(a) serial na 8
Edziu_93

To jest jakoś pokręcone...chyba zaraz po nowym roku w programie "Pytanie na Śniadanie" była rozmowa z Katarzyną Glinką i jakimiś grającymi tancerzami i Glinka powiedziała: "zaraz po zakończeniu programu lecimy na plan i zaczynamy kręcić III serie, a widzów na nowe odcinki zapraszamy wiosną" :D Czyli nie ma co siać niepotrzebnych plotek i nieważne, które miejsce zajęli w Telekamerach..."TANCERZE POWRÓCĄ NA ANTENĘ TVP 2 WIOSNĄ 2010 ROKU!Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
piterek101522

A mnie się wydaje że to jest tak. Oni sobie mogli lecieć na ten plan, i być może nakręcono kilka odcinków ale produkcje wstrzymano! Nie zakończono czy coś tylko wstrzymano więc wydaje mi się ze serial wróci ale nie prędko, może na jesieni ;)