PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16496
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

co Wam się podoba a co nie.Bo ja zaczęłam oglądać ten serial z nudów i mnie tak jakoś wciągnął ;) praktycznie to większość bohaterów lubię..mcwaldowski i te jego miny...normalnie poezja..glinka nawet, nawet, dorociński,baka i inni spoko.Wkurza mnie mimika walach..jak ma coś powiedzieć to strzela oczami o 180stopni i robi dużo durnych min i ucieka..troche jest sztywna,ale wątek ma fajny.nie lubie tańców, których mają się uczyć i w 5 minut potrafią zatańczyć i od razu wiedzą co i jak tańczyć..tj trochę sztuczne.I jeszcze wkurza mnie że nauczyciele inaczej zachowują się w pokoju nauczycielskim czy nawet w stosunku do siebie a na zajęciach z uczniami są jak kosy i nawet się nie uśmiechną.ostre, srogie itp. a jedyna aktorką która mnie drażni i wkurza jest dorota któa moim zdaniem gra okropnie,sama nie wie czego chce i nie umie tańczyć a takie udawanie i podstawianie dublerki jest śmiesne.szczerze to ona zaniża poziom serialu.chodząca porażak.ale to tylko moje skromne zdanie.czekam na wasze opinie :)