Moje zaskoczenie dotyczy pairingów w serialu. Jeśli o małżeństwo Diny i Deuce'a sprawa była dla
mnie oczywista. Fajnie że są razem. Ty i Tynka również. Od dawna się na to zapowiadało. Było
dużo chemii między nimi, już w pierwszym sezonie. Zaskoczeniem dla mnie raczej jest
małżeństwo Logana i... Nie Rocky, ale Cece! Kto by pomyślał. Obstawiałam raczej że Logan i
Rocky będą razem (chociaż osobiście jakoś nie pasowali mi do siebie). To że mężem swojej
niedoszłej przyrodniej siostry było dla mnie mega zaskoczeniem (ale tak szczerze to pozytywnym.
Tego nikt się nie spodziewał ;-)) A to że ich syn L.J. wygląda zupełnie jak Flynn bardzo mnie
rozbawiło ale myślę że idealnie to wymyślili. Pewnie dlatego nie doszło do ślubu Georgi i
Jeremy'ego. Żeby móc połączyć Cece i Logana. Jak dla mnie fajny pomysł ;-)
Na tej stronie widać siedem parringów: Cece+Logan, Ty+Tinka, Gunther+CeCe, Rocky+Logan, Deuce+Dina, Rocky+Deuce i Rocky+Gunther - to są normalne pary, które widzieliśmy w serialu = parringi. Na końcu jest jeszcze Rocky z CeCe, ale o nich akurat nie pisałeś nad moim długim komentarzem, więc to możemy zostawić.
chyba mogę pisać o Relationshipach, "więc nie wiem skąd twój komentarz" - to, że wy pisaliście o parach, to wasza sprawa, ja napisałem Relationshipy i co z tego, no. Mnie się pytasz, czemu piszę to samo kilka razy, a ja powiem, tak nie mogłeś zamiast rozdzielać tego na 5 postów zapisać to w jednym?
Ale te twoje ,,Relationshipy" są w ogóle nie na temat. Ja i Lola piszemy sobie o parringach, a ty nagle wyjeżdżasz z czymś takim. Jak to się w ogóle ma do pozostałych komentarzy?! Ja ci powiem - ani trochę. Jeśli tak bardzo ci zależało, żeby to napisać, to trzeba było założyć osobny temat, a nie wypisać takie rzeczy pod dyskusją o czymś zupełnie innym. Nawet jeśli miałbyś pisać o relacjach postaci w tym temacie, to z jakiej racji jako odpowiedź na mój komentarz?! Przecież ja pisałem o parringach! Jedno z drugim nie ma ze sobą nic wspólnego. Naprawdę nie mogę cię zrozumieć. I nie, nie mogłem zapisać tego w jednym, skoro ty napisałeś w pięciu.
Tak powiem, ten temat jest z tego co wiem o odcinku Future It Up, a nie wiem czemu temat też podlegał na GeCe i Runtherze...
Po prostu ja i Lola prowadziliśmy dyskusję o parringach, bo w tym odcinku to nas najbardziej interesowało, a ty tak wyjeżdżasz z tematem relacji, które nie mają nic wspólnego z naszą rozmową. Jeszcze jako odpowiedź na mój komentarz - zupełnie bez sensu.
I tak na marginesie, błagam, nie używaj takich słów jak GeCe czy Runther, bo jak już tłumaczyłem wcześniej - samo G czy R może równie dobrze pasować do innych imion, np.: Gary + CeCe = GeCe. Jeśli chcesz tworzyć parringi, to bierz połowę jednego imienia i połowę drugiego, a nie samą pierwszą literę.
odpowiem, kto by tworzył relację Gary'ego i CeCe, chyba nikt, więc wiesz jednoznacznie jest wiadome, że Gunther i CeCe to GeCe. Bo kto by tworzył relację Gary'ego i CeCe, albo Georgii i CeCe, przepraszam, ale bez jaj. A w serialu tylko Rocky jest na R (mówię o głównych i drugoplanowych postaciach), więc idzie się zorientować, że R to Rocky, a unther to od Gunthera to jednoznacznie może być Runther. Ja będę pisać tak jak jest oficjalnie, Runther, GeCe, itp. , a nie będę wymyślał jakieś typu GuCe, albo Rocher, bo to bez sensu.
Nie mówię, że ktoś ma robić z Gary'ego i CeCe parę, tylko zawracam uwagę, że G pasuje równie dobrze do innych imion, z literą R to samo. Nieważne, że w serialu jest tylko jedna osoba, której imię zaczyna się na literę R, bo ktoś kto może nie znać wszystkich postaci, bo np. nie ogląda tego serialu zbyt często, może myśleć, że jest mowa o kimś innym. Wg mnie parringi tworzy się z połowy jednego i drugiego imienia - wtedy jest najlepiej, bo od razu wiadomo o kogo chodzi. Co do pierwszej części mojego poprzedniego komentarza mam nadzieję, że wszystko już rozumiesz.
Moim zdaniem DemonRipper pisze na temat... Mój post miał na celu to by podzielić się moimi spostrzeżeniami na temat tego odcinka. A skoro poruszyłam temat pairingów to możemy również popisać o innych relacjach bo to pokrewne tematy. Po co zakładać nowy i zaśmiecać forum?
Ja tam nie mam nic przeciwko... Pairingi i Relacje z innymi bohaterami to tematy pokrewne bo pairingi są jakby częścią tzw. Relationships... Czyli wliczają się w to właśnie związki na tle uczucuowym (bez względu na to czy mają szansę być razem czy nie... Przecież istnieje przecież tzw. fanon czy fanfictions- historie dot. bohaterów pisane i wymyślane przez fanów. Mogą być nieprawdopodobne. Do fanonu mogą wliczać się związki homoseksualne czy kazirodcze. Przykłady: Jalex (Justin i Alex z CzzWP) lub Brase (Bree i Chase ze SzL). Jest wiele przykładów. Są też tzw. friendships czyli przyjaźnie i tu można zaliczyć do nich Rece (Rocky i Cece). No i relacje rodzinne... Pomiędzy rodzeństem lub też rodzicami i ich dziećmi. Wszystko się składa na Relatioships... Ten kto zagląda na wikię lub fanfictions.net na pewno dobrze o tym wie :-)