PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 6,0 tys. ocen
5,8 10 1 5952
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

Ślub - bez sensu.

użytkownik usunięty

Całe to zamieszanie i przeznaczenie na niego kilku odcinków było kompletnie bez sensu. Skoro Jeremy i Georgia wyznali sobie, że nie są jeszcze na to gotowi, to mogli to zrobić wcześniej, a nie na samej ceremonii. Przecież takie sprawy powinno się dokładnie omawiać, bo ślub to ważna decyzja na całe życie. Skoro nie chcieli być razem, to Georgia nie powinna była przyjmować oświadczyn Jeremiego albo on w ogóle nie powinien jej się o to pytać. Nie rozumiem tego. Polubiłem postać Jeremiego i mam nadzieję, że może jeszcze będzie z Georgią, bo w końcu nie powiedzieli, że w ogóle nie będą razem, tylko, ze nie są gotowi na ślub, a to różnica. Właśnie. Dlaczego Rocky powiedziała, że Logan nigdy w życiu nie będzie już bratem CC skoro jeszcze nic nie zostało ostatecznie powiedziane. Dziwne. Mam nadzieję, że Georgia i Jeremy będą jednak razem, ale bez żadnego ślubu. No i głupie było to, że po wyznaniu sobie prawdy z Georgią na samej ceremonii Jeremy zamiast zostać, jak wszyscy zresztą, po prostu sobie wyszedł. BEZ SENSU cały ten wątek ze ślubem...

1.Jeremy bał się powiedzieć Georgi,że nie jest gotowy na ślub.
2.Nie to że nie chcą być razem,są razem tylko ślubu nie będzie
3.Rocky się tak wypsnęło i tyle
4.AFacetów nie znasz?Wyszedł po prostu,bo tak wypada według amerykańskich zasad kultury osobistej

użytkownik usunięty
Crazy12

Właśnie. napisany przez ciebie punkt 2. nie zgadza się z 3. A skoro Jeremy bał się, to nie powinien był jej się tak szybko oświadczać. Co do ostatniego punktu, to nadal nie rozumiem jego reakcji.

ocenił(a) serial na 9

Oj to było zrobione żeby było śmieszniej.Fajnie tańczyli.

użytkownik usunięty
kevinek

Taniec w tym serialu pozostawia wiele do życzenia. Po pierwsze należy przymknąć na niego oko, bo jedyną osobą, która naprawdę umie tam tańczyć jest Roshon Fegan i nikt poza nim.

Alex powiem ci tak postać Jeremy'ego nie pojawia się w dalszych odcinkach, ostatni odcinek to I Do It Up, ale z tych niewyemitowanych jeszcze może się pojawić, ale z tych co były już wyemitowane nie pojawił, a postać Logana pojawiła się w odcinku "Love & War It Up" (premiera w Polsce około lipca/sierpnia) i ponoć ma się dalej pokazywać w serialu.

użytkownik usunięty
DemonRipper

Szkoda, bo jak dla mnie mogliby do siebie wrócić.

ocenił(a) serial na 6

Wybacz Alex, nie zgodzę się z tym! Ty sobie lepiej obejrzyj filmiki Zendai Coleman na jej kanale na YouTube. Albo jeszcze lepiej... Fragmenty z amerykańskiego Tańca z Gwiazdami. Zajęła tam 2 drugie miejsce i była naprawdę, naprawdę blisko wygranej. Śledziłam jej poczynania z tygodnia na tydzień i powiem jedno: polskie gwiazdeczki, które brały udział w polskiej edycji TzG do pięt jej nie dorastają, a dziewczyna ma dopiero 16 lat!
http://www.youtube.com/watch?v=CnqlNDM8yu8
http://www.youtube.com/watch?v=vgtasPD60N8
Zamieszczam linki w razie jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości co do jej umiejętności tanecznych.
Nie zastanawiało cię że to może choreografie w serialu są kiepskie a nie tancerze. Zgadzam się. Bella jest kiepska, ale z całą pewnością nie Zendaya...
Co do ślubu kolega już wyjaśnił. Nie wiem dlaczego oglądasz seriale Disney'a.
One z reguły nie trzymają się kupy ale właśnie o to chodzi. Na wszelkie błędy czy nieścisłości trzeba patrzeć z przymrużeniem oka! Rany boskie to przecież seriale dla dzieci, lecą na kanale dla młodszych widzów. Mają być lekkie w odbiorze i przede wszystkim są niskobudżetowe. Akurat dzieci zwracają uwagę na logikę ;p Zastanów się... Czy większość ludzi oglądając komedie, zwraca uwagę na to, że coś tam się nie zgadza, albo jest nielogiczne? Bo ja jak oglądam komedie to tylko po to żeby się rozerwać i rozluźnić... Sorry, ale twój sposób patrzenia na te seriale jest trochę dziwny. Rozumiem, że można wyłapywać wpadki, ale żeby aż tak brać wszystko dosłownie...

Lola140392

zgodzę się z powyższym. :)

DemonRipper

ale patrzcie Roshon, Zendaya i Caroline już posiadali jakieś doświadczenie taneczne przed serialem, a Bella i Kenton nie posiadali doświadczenia tanecznego przed serialem, dopiero od serialu.

ocenił(a) serial na 6
DemonRipper

Racja. Już nawet kiedyś chyba o tym pisałam. O Belli na pewno... Dlatego nie mam pretensji do Belli. I tak się wyrobiła przez 3 sezony :)

użytkownik usunięty
Lola140392

Niech wam będzie. Ty tańczy najlepiej, Caroline i Zendaya całkiem nieźle, Kenton przeciętnie, ale taniec Belii i pozostałych bohaterów serialu nie podoba mi się w ogóle. Jeśli chodzi o te błędy to po prostu tak mam. Jak jakiś zauważę, najczęściej zupełnie przypadkiem, to piszę. Wiem, że to seriale dla dzieci i są niskobudżetowe, no ale mnie to trochę przeszkadza. Co do fabuły i reszty też można by się bardziej postarać...

ocenił(a) serial na 6

To już niestety wina twórców. Ostatnio wszystko robi się na jedno kopyto. Dla mnie i tak najlepsze były seriale starego fox kids, późniejszego jetixa takie jak Gęsia skórka czy też Dziwne przypadki w Blake Holsey High :-P Szkoda że takich już nie ma...

użytkownik usunięty
Lola140392

Dokładnie. Jak ja uwielbiałem ,,Gęsią skórkę" i ,,Dziwne przypadki z Blake Holsey High". To były fantastyczne seriale, szkoda, że już nie lecą.

Czy tak trudno jest oznaczyć "SPOJLER" ?

użytkownik usunięty
Patty1990

Nawet o tym myślałem, ale za często tak zaznaczam, przez co mniej osób komentuje moje tematy, a zależało mi na odpowiedziach innych użytkowników. Poza tym temat napisałem dopiero po polskiej premierze, więc większość osób czytających to, pewnie już ten odcinek widziała, a jeśli nie to po prostu nie trzeba było czytać. Pozdrawiam. :D