PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 6,0 tys. ocen
5,8 10 1 5952
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

3 sezon.

użytkownik usunięty

Na początku mam jeszcze tylko pytanie co do drugiego sezonu: Dlaczego w odcinku ,,Made In Japan" Deuce i Dina nie pojechali razem z resztą do Japonii? Przecież można było zabrać rodzinę, a Flynn zabrał nawet swojego ,,przyjaciela", Henry'ego. Wie ktoś może kiedy pojawi się Gunther? Czytałem, że miał wystąpić w trzecim sezonie gościnnie w kilku odcinkach, ale nie wiem dokładnie kiedy. Poza tym dlaczego w trzecim sezonie nie ma już Gary'ego, Henry'ego, wujka Franka i właśnie Gunthera, a Dina i Tinka pojawiają się tak rzadko? Uważam, że trzeci sezon i tak jest lepszy od pozostałych, ale szkoda, że nie ma już tych postaci. Za to podoba mi się wątek Jeremy+Georgia i Logan+Rocky. Fajnie by jeszcze było gdyby Ty był z Tinką. Minusy: Oczywiście CC, ale to nie wszystko. Najgorszy jak zawsze jest Flynn: Wredny, rozpuszczony dzieciak, który wszystkim rozkazuje, ciągle się drze, a jego gra jest tak sztuczna, że szkoda gadać. Do tego ten jego nowy dubbing, masakra... I jeszcze co do dzisiejszego odcinka: W ostatniej scenie gdy już zbudowali to auto, nie wiedzieli co zrobić, bo nie mieściło się ono w drzwiach. Czy nie mogli więc przenieść go pionowo, wzdłuż drzwi? To było bez sensu. Ale najgorsze w tym odcinku było właśnie zachowanie Flynna - rozkazuje wszystkim, jest wredny, a sam nic nie robi, żałosne.

niektórzy wikianie z angielskiej wiki serialu twierdzą niby, że pod koniec 3 sezonu, ja osobiście myślę, że się nie pojawi (nie tylko ja, ale też wiele innych osób), ale zobaczymy gdy polecą nowe odcinki. Flynn jest właśnie fajny :) najgorsze to było właśnie zachowanie CeCe - ona rozkazuje Rocky i nie tylko... :)

użytkownik usunięty
DemonRipper

Do charakteru CC można było się już przyzwyczaić - do jej głupoty i wielu innych wad, ale Flynn jest coraz bardziej wkurzający - wredny, rozpuszczony, leniwy bachor. Nienawidzę go! Już wolę słuchać mądrości CC niż oglądać jego. W ogóle nie lubię całej rodziny Jonesów z tego serialu. Na szczęście teraz dołączyli do niej Jeremy i Logan, a ich lubię. ;]

a przecież Jeremy nie żeni się z Georgią i Logan nie będzie w rodzinie Jonesów :-)

użytkownik usunięty
DemonRipper

Będzie, bo Georgia i Jeremy za 3/4 odcinki wezmą ślub.

w odcinku "I Do It Up" nie wiem czy czytałeś, ale nie dochodzi do ślubu, Jeremy nie żeni się z Georgią. Jak nie wierzysz wpisz to na Taniec rządzi Wiki czy Shake It Up Wiki, lub na angielskiej wikipedii, są liczne dowody :)

użytkownik usunięty
DemonRipper

To mnie zaskoczyłeś, bo widziałem Georgię w sukni ślubnej razem z Jeremym i chodziło mi o ten właśnie odcinek, ale nie oglądałem go całego, więc może rzeczywiście masz rację. Zobaczę, gdy będzie premiera z polskim dubbingiem. ;)

ocenił(a) serial na 6

Dla mnie Flynn jest właśnie spoko. Najgorsza jest Cece. Podoba mi się jak Logan jej dogryza ;-)

Lola140392

plus dla ciebie, też jej nie lubie xD

użytkownik usunięty
DemonRipper

Ja najbardziej nie lubię zdecydowanie Flynna, później CC, a następnie Georgi.

użytkownik usunięty
Lola140392

Mnie się podoba ten pomysł z połączeniem Rocky i Logana w parę. Zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie. Postacie nawet też polubiłem.

ocenił(a) serial na 6

A moim zdaniem są trochę tacy przesłodzeni. Nie pasują mi do siebie. Z resztą przez dwa odcinki będą parą ale potem się rozejdą. Rocky po prostu wybierze przyjaźń z Cece. Będzie miała za złe Loganowi że nie będzie chciał dać Cece szansy a ruda (ku mojemu zaskoczeniu) wyciągnęła do niego przyjazną dłoń i chciała się pogodzić. Mimo wszystko lubię Hunterów. Mam nadzieję że jeszcze wrócą.

użytkownik usunięty
Lola140392

Ja też mam taką nadzieję. Za to nienawidzę Jonesów.