PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 5,9 tys. ocen
5,8 10 1 5944
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

Dno!

ocenił(a) serial na 1

Sztuczna gra młodych aktorzynek, głupie teksty, (tańczyc to może i te 2 dziewuszki troche i umieją ale nie na tyle aby w realnym świecie dostać sie do takiego programu) a więc i nierealna fabuła.I z takimi filmikami do dzisiejszych dzieci?Ja sie boję co z nich wyrosnie za kilka lat jeśli w dzieciństwie do oglądania im takie szmiry zostały.Ale oczywiście ten film rózowym dziewuszkom sie spodoba.Ale to tylko i wyłącznie moja opinia więc prosze jej nie brać na zbyt serio i nie wzburzać się.

misiaa10

Zgadzam się. Zapowiadali to jako godnego zastępcę "Hanny Montany", a bądźmy szczerzy, Cyrus chociaż została wielką gwiazdą, z peruką czy bez, sukcesu jej odmówić nie można. Ale to? Obejrzałam z ciekawości bo w gazecie tak to wychwalali, ale cóż. Widząc taniec tych dziewczyn przed oczami stanęli mi moje znajomi w klubie po paru głębszych. Wiadomo, od czegoś trzeba zacząć, ale ja nie widzę w tym serialu przyszłości, chociaż, czego można się spodziewać już teraz, również będzie on miał ze cztery sezony. Taniec nie jest tak profesjonalny, jak z przekonaniem opowiadają o tym główne bohaterki, które swoją drogą są identyczne, co tym bardziej irytuje. Jak to w Disney'u, sukces i tak odniosą, ale przyznam to z niechęcią, bo za nią nie przepadam, Cyrus nie pobiją.

ocenił(a) serial na 5
paczek93

Ten serial jest fajny mimo wszytko, mimo to że bd to kolejne "gwizdki disneya", nie obchodzi mnie to. Jak na śmieszne seriale ten jest the best .:D po prostu XXI wiek jest coraz bardziej plastikowy. Sławniejsza jest Hannah Montana (blee), bo dluzej idzie, kiedys one tez takie bd. Nie wiadomo, w koncu to dopiero początek serialu!

użytkownik usunięty
asienka63

Mi za to bardzo się podoba ten serial.
I wgl to właśnie że ONE ''pobiją Cyruske'', bo co tu dużo pisać, Shake it up jest zaj-ebiste, a Miley jest do du-py !!!!!

ocenił(a) serial na 1

i to i Hannah Montana jest do dupy, jednak w konkursie na największe szmiry (patrz seriale DC) wygrywa Shake It Up!, na drugim miejscu jest Jonas, a potem Hannah Montana.

hanka8636

Nie, one tańczyć nie umieją. Ile przygotowywali tę choreografię? Pięć minut?

hanka8636

tak zgadzam się o nie jest zbyt ciekawy serial DC, najlepiej lubię Czarodziei (pomimo tego że nienawidzę Sel Gomez !!! :///)i Nie ma to jak statek/hotel !

ocenił(a) serial na 5
misiaa10

bardzo słaby...głupie, niesmieszne teksty . Ja ogladam disney chanel tylko jak jestem chora, zeby sie odmozdzyc : ) najlepsza jest słoneczna sonny haha

Gosienka111

Ja tam tylko Czarodziei i NMJH/S lubię.

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

co to jest NMJH/S????????????

Nie Ma To Jak Hotel/ Statek

ocenił(a) serial na 1
misiaa10

Zgadzam się. Obejrzałam oba odcinki i dla mnie jest to serial o ludziach z problemami. Jedna z dziewczynek ma obsesję na punkcie popularności, druga dysleksję, reszta bohaterów wykazuje skłonności ADHD (główne bohaterki również). Ich taniec... jest dosyc ograniczony. Disco i tyle. Moji wszyscy znajomi tańczą i to różne style, więc myślę, że trochę się znam. Shake it up ( beznadziejnie przetłumaczony zresztą) to serial którego na pewno nie będę dalej oglądac.

misiaa10

No zgadzam się, chumor jest tam na poziomie przedszkola, taniec nie jest zly, niktore ruchy fajne, ale widzialam lepsze (w filmach) Myślałam że bd fajny, tak zapowiadali, i wogole ale mocno się zawiodląm.

użytkownik usunięty
Galandriela

Też się zgadzam.Okropne dzieczyny,ich motto to chyba ,,wypluwamy cały czas" bo tam albo na czołówce jedzą ohydnie spaghetti albo wypluwają mleko.Po prostu żal.pl/Nikomu tego nie polecam! okropność!

Mi się żadne ruchy nie podobają. Każdy umie sobie poskakać.

Hmm_Ciastko

To jest jedno wielkie dno. Nie mam zamiaru tego więcej oglądać, serial ma w sumie niewiele do zaoferowania i nie ma niczego co by zacheciło do dalszego oglądania.

ciasteczkowyxpotwor

Ten ,,serial'' jest dobijający!!
Moim okiem:
2 psiapsiółki ruda i pyskata CeCe oraz nieśmiała oraz robiąca dziwne miny Rocky idą na casting do pseudo-programu o tańcu.
Casting wygrywają, bo jakżeby inaczej -.-. Tańczą jakby im się chciało siku, a ich znajomy wspierają ich i niańczą bachory. Oczywiście cała ,,produkcja'' wprost ocieka płytkimi tekstami typu:,,Mam dla was bilety na koncert Lady Gagi-miejsca w damskiej toalecie'' itp. oraz wrzaskami głównych bohaterów.
Reasumując spełnia wszystkie wymogi na hit Disneya. -.-

szopka_man

oglądnęłam jeden odcinek tego serialu i muszę stwierdzić że jest dupny,nie jestem fanką disneya ale przyznam że od czasu do czasu oglądałam np hannah montane i muszę stwierdzić że disney channel co roku bardziej schodzi na psy

luna15

zapewne wszyscy, który obejrzeli ten serial podnieśli ocenę Hannah Montanie......

Laura12345

No najgorsze jst to że musze powiedziec że Hannah Montana przy tym serialu trzmała poziom eh xD ten serial mnie zmusił. A Galandiera, no tak tobie sie podoba sadząc po tym że masz tak samo dysleksje jak jedna z bohaterek (pisząc humor przez CH ) No chyba ze masz 12 lat, to też do takich kierowany jest ten serial ;]

xnewdayx

Hannah Montana miejscami jest zabawna (kiedy nie ma się ochoty na nic super-inteligentnego i super-wulgarnego zarazem) i jeszcze czasem czegoś uczy, a tego obejrzałam jeden odcinek i mam dość. Najbardziej denerwujący, idiotyczny i meczący serial jaki zdarzyło mi się obejrzeć.

misiaa10

Dla mnie ten serial jest denny. Wolę CzWp xD

_alice_cullen_

Serial świetny. Wypiję trzy piwa i nie wiadomo kiedy zlatuje odcinek ;D. A tak na poważnie - serial jest równie pusty i głupi co Hanna Montana. Kiedyś zobaczyłem kawałek chyba w TVP i po 2 minutach wymiękłem...

misiaa10

dałam 2 tylko dla tego, że taniec jest jedną z moich pasji. Gdyby nie byłoby o tańcu dałabym 1, ale jestem trochę sentymentalna...

użytkownik usunięty
misiaa10

Główne bohaterki nie umieją grać, tańczyć ani śpiewać. Do tego są głupie, nieśmieszne i tragicznie się ubierają. ,,Taniec rządzi'' jest kiepskie, a ,,Hannah Montana'' jest świetna. W porównaniu z ,,Czarodziejami...'' czy ,,Suite Life'' to ,,Taniec rządzi'' jest żałosny!