PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 5,9 tys. ocen
5,8 10 1 5941
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

Do 2000 roku tworzono seriale Disneya, które były ciekawe (głównie animowane). Od 2000 roku do 2005 te seriale były ni fajnie, ni niefajne. Po 2005 roku wszystko zaczęło się *********. Produkcje były coraz bardziej nieudane i oglądane rzadziej. 2010 rok to przełom w żalu tych seriali. Te wielkie (s)hity były oglądane przez "$łit ruszoffe nastolatki" i dzieci. Ten serial właśnie się do tych zalicza. Ani to śmieszne, ani fajne, ani gra aktorska na poziomie... Po prostu "serial-zombie", który zżera mózgi ludziom. Taka jest moja i jak sądzę wielu innych opinia na temat "Taniec rządzi".

AdiXXX

dokładnie..

użytkownik usunięty
AdiXXX

racja, tylko Powodzenia Charlie jest jeszcze na poziomie.

ocenił(a) serial na 4

Cóż, "Powodzenia, Charlie" jest ok, jeśli chodzi o ideę, tylko wykonanie niezbyt interesujące.

użytkownik usunięty
AdiXXX

co prawda kiedyś lubiałam Czarodziej z Waverly Place, ale one już się skończyły, bo oglądałam w iternecie z napisami.

ocenił(a) serial na 1

NUDA I DENKO

ocenił(a) serial na 1
AdiXXX

Kiedyś disneja dało się oglądać a teraz kręcą takie beznadziejne seriale że nie jestem w stanie nawet 5 minut wytrzymać ,żeby to obejrzeć

użytkownik usunięty
AdiXXX

Jak dla mnie to najgorsze lata to 2009-2011, czyli powstały wtedy:
1. Jonas/Jonas w L. A.
2. Powodzenia, Charlie!
3. Akwalans.
4. Taniec rządzi.
5. Nadzdolni.
6. Z innej beczki.
7. No i jeszcze nasze polskie ,,Do dzwonka''.

Pierwsze dwa seriale są tylko jako tako, że da się obejrzeć, ale pozostała piątka jest TRAGICZNA!!!