PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 5,9 tys. ocen
5,8 10 1 5944
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

Mama CeCe i Flynna

użytkownik usunięty

W odcinku, gdy dziewczyny dostają wypłatę z programu, zakładają konta w banku, idą na
zakupy i zapraszają chłopaków do ,,Oliwnego Gaju'', mama CeCe i Flynna rude włosy.
Kilka odcinków później, gdy Rocky, Ty i ich mama przeprowadzają się do Jones'ów mama
Rcoky i Ty'a wspomina o tym, ze ma salon fryzjerski i że zaprasza Georgię (mamę CeCe i
Flynna) na farbowanie odrostów. Na co Georgia odpowiada (cytuję): ,,(...) Wiesz, właściwie
to ja jestem naturalną blondynką (...)''.
Więc ja nie rozumiem: w końcu ona jest ruda czy jest blondynką??? Proszę o odpowiedzi. :)

ocenił(a) serial na 2

Nie zauważyłam, żeby ona miała rude włosy. W każdym odcinku widziałam ją w blondzie.

użytkownik usunięty
Ellen Page

No właśnie, to jest trochę dziwne, bo zawsze ma blond, a w tym jednym ma rude.

ocenił(a) serial na 2

Pewnie się pomylili...

użytkownik usunięty
Ellen Page

Taaa... u nich takie pomyłki to akurat standard...

ocenił(a) serial na 5

tez to widzialam i zauwazylam blond i nie ogarniam w 1 odcinku braż czy rudy w nastepnych blond.....

użytkownik usunięty
Koszmarxd

Ja też...

ocenił(a) serial na 5

ale w tym brazie czy rudym to okropne miala wlosy fuuu lepiej w blondzie xdd

użytkownik usunięty
Koszmarxd

Ja w ogóle nie lubię jej postaci.

ocenił(a) serial na 5

nooo ''dziwna natka'' wg sie nie interesuje beznadzieja

użytkownik usunięty
Koszmarxd

Dokładnie. Swoje dzieci ma gdzieś, nigdy jej nie obchodzi kto się nimi opiekuje, itp.

ocenił(a) serial na 5

juz kurde nawet w Hannie Montanie ojciec sie nimi przejmował haha xd i w czarodziejach huehue ;D

użytkownik usunięty
Koszmarxd

No. :D

ocenił(a) serial na 6
Koszmarxd

To nie jest główna postać i nie gra w każdym odcinku serialu, jak już jest to ma jakąś krótką role. Pracownikom trzeba płacić Bella i Zendaya za każdy odcinek biorą dużo więc ograniczają role matki Cece.

ocenił(a) serial na 6

Pewnie po prostu jej naturalny kolor to blond ale mogła sobie przefarbować na lekko rude a potem wróciła do blondu :)