W odcinku, gdy dziewczyny dostają wypłatę z programu, zakładają konta w banku, idą na
zakupy i zapraszają chłopaków do ,,Oliwnego Gaju'', mama CeCe i Flynna rude włosy.
Kilka odcinków później, gdy Rocky, Ty i ich mama przeprowadzają się do Jones'ów mama
Rcoky i Ty'a wspomina o tym, ze ma salon fryzjerski i że zaprasza Georgię (mamę CeCe i
Flynna) na farbowanie odrostów. Na co Georgia odpowiada (cytuję): ,,(...) Wiesz, właściwie
to ja jestem naturalną blondynką (...)''.
Więc ja nie rozumiem: w końcu ona jest ruda czy jest blondynką??? Proszę o odpowiedzi. :)
Nie zauważyłam, żeby ona miała rude włosy. W każdym odcinku widziałam ją w blondzie.
tez to widzialam i zauwazylam blond i nie ogarniam w 1 odcinku braż czy rudy w nastepnych blond.....
Dokładnie. Swoje dzieci ma gdzieś, nigdy jej nie obchodzi kto się nimi opiekuje, itp.
juz kurde nawet w Hannie Montanie ojciec sie nimi przejmował haha xd i w czarodziejach huehue ;D
To nie jest główna postać i nie gra w każdym odcinku serialu, jak już jest to ma jakąś krótką role. Pracownikom trzeba płacić Bella i Zendaya za każdy odcinek biorą dużo więc ograniczają role matki Cece.