Uważam, że to bardzo zabawny serial opowiadający o dwóch przyjaciółkach, w życiu rzadko zdarzają się takie historie, lecz...warto obejrzeć i pośmiać się z nich wygłupów. Tańczą typowo na XXI wiek, nie dziwcie się , że będą nowymi gwiazdkami Disneya, i tak ją czadowe XD Lepsza Hannah Montana? Nieee, po prostu dłużej leci i się ludzie do niej przyzwyczaili. HM schodzi ze sceny !
I bardzo dobrze że HM już nie będzie w Disneyu, bo ona centralnie do du-py jest.
A Shake it up jest zarą-biste (na początku myślałam że to jakaś kolejna disneyowska durnota, ale się myliłam).
Ja nawet lubię ten serial. Najbardziej lubię bliźniaków i Flynna.
Jednak najnudniejsze są główne bohaterki - co nie znaczy, że ich nie lubię. Tylko po prostu one borykają się z różnymi problemami jak nikt inny w filmie. Dziwi mnie jedyna rzecz dlaczego Tinka - siostra bliźniaczka Guntera nie jest w czołówce, skoro odgrywa rolę na tym samym planie, a w jednym odcinku jego nie było, a ona była.
Ja już wolę Hannah Montana. No przepraszam - serial niby o tańcu, a tam tańczyć nie umieją, więc się nie dziwicie, że daję 1...
raczej nie wiem, czy ten film jest głównie o tańcu, tylko tych nastolatkach co są w tym programie. nie znam angielskiego- mam 14 lat, ale m się wydaje, że te tłumaczeni epolskie nie przetłumaczyło tego dobrze: przecież orginalny tytuł to shate it up, a polski taniec rządzi to po ang. dance rules, ale nie jestem pewna.