Według mnie obie tańczyć nie umieją. Gra aktorska nie jest najlepsza, ale nie jest
najgorsza, jest taka sobie
One są wyuczone na siłę . Od razu widać że nie mają talentu ani w tańcu ani w graniu, a nawet jeśli to tylko to co narzucił im disnej. przecież żaden reżyser nawet nie pomyślałby , żeby obsadzić ich w jakimś poważnym filmie. Teraz próbują z nich zrobić 3 w 1 czyli piosenkarki zendaya wydaję nawet płytę głos ma średni ale bella to kopletne beztalencie a z retuszem jest strasznie sztuczna. Z tym skake it up kompletnie im nie wyszło
Ta Zendaya jeszcze jako tako w tańcu ciągnie ale Bella tak sztucznie to robi... :/ Sama kilka lat tańczę i próbowałam nauczyć czegoś koleżankę tańczyła ona jak zombie, tak samo w niektórych momentach tańczy Bella.http://www.youtube.com/watch?v=hgtx5vLIlOY&feature=related w tym vide przypatrzcie się Belli . Chyba w ostatniej chwili uczyli jej tej choreografi XD
Masz rację.czasami ich układy są takie banalne i nie zbyt im to wychodzi. Posłuchaj "watch me" w ich wykonaniu. Zendaya tak w miarę ale bella nie ma żadnej barwy głosu.
Do tego Bella ma tendencje do noszenia butów na wysokim obcasie ona ma nie wiem 14 czy 15 lat , ale słabo wygląda na takich wysokich obcasach które wkłada. xD
http://www.youtube.com/watch?v=7kIbsQPwxDQ&feature=related .... W tej piosence słychać że Zendaya ma jako taki nawet fajny głos
Ale kariery w śpiewaniu nie zrobi, jej wykonania nie robią na mnie wrażenia . a ta pioseneczka jest żenująco dziecinna i nudna
Zgadzam się z tobą że piosenka dziecinna ale głos ma nawet w porządku, zgadzam się też z tym że kariery w śpiewaniu nie zrobi. :]
A przy okazji jak mnie zaprosiłaś do znajomych ja próbowałam zapraszać ale nic z tego nie wyszło.
Jedyną osobą w tym serialu, która potrafi tańczyć jest Roshon Fegan, czyli serialowy Ty. Zendaya jakoś jeszcze daje radę, Kenton Duty i Caroline Sunshine też, ale Bella to jest kompletne beztalencie. Nie potrafi ani grać, ani śpiewać, ani tańczyć, a do tego jest jeszcze strasznie wkurzająca. Ona myśli, że jest mądra (hahahaha), że się fajnie ubiera (hahahaha), że jest śmieszna i że tańczy najlepiej z tego całego programu, a wg mnie to tańczy najgorzej. Co do Ty'a, Tinki czy Gunthera to można powiedzieć, że oni się bardzo fajnie ubierają, bo mają swoje własne style, są zabawni, potrafią tańczyć (szczególnie Ty) i grać. Lubię jeszcze postać Deuce'a, ale za to nie znoszę Flynna (granego przez Davisa Clevelanda), bo on w ogóle nie potrafi grać i jest denerwujący jak jego serialowa siostra. Ode mnie to tyle na temat serialu. Moja ocena to 4/10. ;)