PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 5,9 tys. ocen
5,8 10 1 5941
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

Jak nie ma się dobrych żartów to lepiej w ogóle nie żartować. W serialu występuję 2 durne
14-latki. Samolubne, aroganckie i płytkie. Nie dość, że nie umieją tańczyć to zachowują się
jak nie wiadomo co. Rocky jeszcze ujdzie, bo myśli trochę o innych, chociaż to, że ,,ją
wszyscy mają lubić" mnie zirytowało. Ogólnie serial to tragedia.

czekolada143

Zgadzam się, co oni chcą tym przekazać, że telefon to najważniejsza rzecz? Aktorzy są beznadziejni, chociaż nie mam nic przeciwko temu co gra Deauca, brata Rocky, i Guntera i Tinki, reszta to beztalencia, szczególnie główne postacie(zaczeły podobno śpiewać, tak jak każda gwiazda disneya), są irytujące, "sweetaśne", zwykłe plastiki. Najgorsze jest to że ten serial oglądają dzieci 10,9lat i co oni im przekazują, że należy być komercyjnym, dbać tylko o urodę i reputację.

użytkownik usunięty
czekolada143

Dokładnie! Deuce, Ty, Gunther i Tinka są spoko, nic do nich nie mam, potrafią tańczyć (szczególnie Ty), świetnie się ubierają (bo cała czwórka ma swój własny, oryginalny styl) i do tego są bardzo zabawni! Ale pozostała trójka to po prostu brak słów. Najpierw Flynn - nie potrafi grać, jest wkurzający z tym swoim: ,,Ja otworzę mamo!!!'' i w ogóle nie jest śmieszny. A te dwie główne bohaterki to tragedia! Rocky jeszcze jako tako czasem myśli o innych, ale czasem ma idiotyczne pomysły i wkurza mnie to, że ,,wszyscy muszą ją lubić'', rzadko jest śmieszna, śpiewa kiepsko, ubiera się okropnie, tańczy tak sobie. A CeCe to już w ogóle! Nie potrafi grać. jest głupia, pusta, samolubna, fatalnie się ubiera (chociaż ona myśli inaczej), śpiewać i tańczyć w ogóle nie potrafi (choć ona myśli inaczej, ubiera się tragicznie (jeśli to można w ogóle nazwać ubiorem), jej żarty są beznadziejne (jeżeli to w ogóle można nazwać żartami), jest po prostu wkurzająca!!! Poza tym daje zły przykład dzieciom! Niektóre 9-11-latki, które chcą być jak one takie ,,ruszoffe i słiiit!!!'' to jest nienormalne!!! One w ogóle są głupie, wkurzające i żałosne, żeby nie używać brzydkich słów. W ogóle te dwie dziewczyny to jakieś jedno wielkie cholerne nieporozumienie!!! Wkurzają mnie wszystkim!!! Dosłownie! Wszędzie się mjuszą zawsze wepchać, muszą być w centrum uwagi. Nie wiem co te nastolatki w nich widzą... Tragedia!!!