Glowne bohaterki to amatorki(nie piszcie do mnie "a ciekawe, jak ty tanczysz", czy cos w tym stylu. Ja nie tancze, bo nie nalezy to do moich zainteresowan, ale mam znajomych ktorzy to robia). Gra aktorska i poziom humoru w tym serialu sa karygodne. W braku jakichkolwiek umiejetnosci przoduje ta mulatka, jej miny i odgrywanie zlosci sa zalosne,a nie smieszne. Ja nie wymagam od dzieci porun wie czego, ale jezeli pchaja sie do telewizji, to wypada jednak miec co pokazac! W ogole dowcipy i zarty tutaj ukazane to jakas zgroza, nie sa smieszne tylko ekstremalnie irytujace.
,,Hannah Montana'' wcale nie jest głupia, ale za to masz trochę racji co do ,,Taniec rządzi''. Dziewczyny są głupie, puste wkurzające, nie potrafią grać, tańczyć ani śpiewać, tragicznie się ubierają i nie są w ogóle śmieszne. Jednak serial ten ratują tylko Gunther, Tinka, Ty i Deuce. ;]
Hannę Montanę dało się polubić, bo nie była taka wkurzająca. Jedyne co mi się podoba w tym serialu, to te postacie, które ty też lubisz. Bliźniaki: Gunther i Tinka (są śmieszni i nie lubią tych dwóch, choć Zendaya nie jest zła), taniec Ty'a i postać Deucea'a, który zawsze ma dobre chęci, jest przyjacielski i pomoże swoim koleżankom.
Dokładnie. Gdyby rodziny Jonesów nie było w tym serialu, to myślę, że mógłbym nawet polubić Rocky, ale tak, jak są we dwie to nie mogę wytrzymać. Po prostu nie da się ich oglądać, ale pomimo tego, oglądam ten serial dzięki Guntherowi, Tince, Ty'owi i Deuce'owi. ;)
"Ja nie wymagam od dzieci porun wie czego, ale jezeli pchaja sie do telewizji, to wypada jednak miec co pokazac! W ogole dowcipy i zarty tutaj ukazane to jakas zgroza, nie sa smieszne tylko ekstremalnie irytujace." Tu się z Tobą zgadzam.
BTW Zendaya nie jest aż tak denna jak Bella, postać Cece to totalna porażka (szczególnie to jej udawanie "bad girl"), a oprócz tego Thorne jest beznadziejną aktorką.
Zendayę można jeszcze jakoś znieść, ale nie w towarzystwie Belli. Bo jeśli one są we dwie to się robią strasznie wkurzające...
Mnie najbardziej zastanawia to jak ta Bella wbiła się do disneya, przecież ona nie ma żadnego talentu, jej gra aktorska jest godna pożałowania, śpiewa z playbacku, nie ma jakiegoś tam genialnego talentu tanecznego. Chociaż na jej obronę można powiedzieć, że pomimo dysleksji i śmierci ojca nie poddała się i robi karierę.
Zgadzam się z Tobą w 100%. Ona kompletnie nie potrafi grać, śpiewać ani tańczyć!
Właśnie, ale ciągle dostaje jakieś nominacje, wg mnie to przesada, bo dobrzy aktorzy do seriali młodzieżowych to np. Drake Bell, Josh Peck, Jennette McCurdy, a nie to drewno.
No właśnie te nominacje... ciekawe za co? Jedyną kategorią jaka mi przychodzi na myśl to brak jakiegokolwiek talentu...
Bo dla takich ,,słitaśnych nastolatek'' to ona jest wzorem do naśladowania. A dla mnie to ona jest przeciwieństwem wzoru.
Nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z tą opinią. Tak naprawdę bladego pojęcia nie mam, dlaczego ten serial nazwano "Taniec Rządzi!" ? Przecież tego tańca jest ledwo co. Wstawka raptem przez 2 minuty na początku i to nie zawsze z głównymi bohaterkami? Jaki sens robić serial o spełnianiu tanecznych marzeń przez dwie nastolatki, kiedy tego tańca praktycznie się nie pokazuje i schodzi on na drugi plan? Samego tańca owych panien nie będę oceniać, nie jestem ekspertem. Dla mnie - zwykłego widza wypada on średnio. Humor typowy dla nowych disneyowskich produkcji mnie nie bawi, śmiechy w tle żenują. Nie widać jakiegokolwiek przesłania w serialu. Najbardziej irytuje mnie młodszy brat CeCe i sama ona.
Dokładnie. Dwie najgorsze postacie serialu. Jeszcze ich matka jest głupia, bo się nimi w ogóle nie interesuje, ale oni są jeszcze gorsi. Kompletny brak talentu aktorskiego. Do tego oboje strasznie mnie wkurzają.