PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 5,9 tys. ocen
5,8 10 1 5944
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

jak te dwie a najbardziej ta ruda tańczy w tym show tanecznym i szczerzy zęby podczas tańca,
to głupie bo według mnie tancerze powinni mieć naturalne miny, a po za tym to takie sztuczne
ze od razu jak ich przyjęli do tego "taniec rządzi w chicago" i już tańczą w pierwszym rzędzie
etc. boże jakie to przesłodzone jest jak moja młodsza siostra to oglądam to mnie aż głowa boli
od tych bezsensownych dialogów, jednym słowem moja ocena to 4/10

użytkownik usunięty
Daria567

Jak dla mnie też 4/10, bo wkurzają mnie Rocky, CeCe i Flynn, ale dałem 4 za to, że jest tam postać Ty'a, Deuce'a, Gunthera i Tinki. ;)

Rocky nawet można przeboleć, bo nie jest aż tak bardzo arogancka i płytka, ale Cece i Flynn są beznadziejni. Co do Ty'a (Roshona pamiętam jeszcze z Camp Rock'a), Deuce'a, Gunthera i Tinki, absolutnie się z Tobą zgadzam, fajni są, chociaż momentami potrafią wnerwić.

użytkownik usunięty
ginger_girl

Tak, masz rację. Rocky można jeszcze wytrzymać, ale nie w towarzystwie CeCe. A co do pozostałej czwórki to oni mi nie przeszkadzają i prawie nigdy mnie nie wnerwiają. ;)

ocenił(a) serial na 6
Daria567

Muszę się zgodzić. Też to zauważyłam. Najdziwniejsze jest to że dużo osób nie lubi Cece i Rocky. Ja uważam że Cece i Flyn to najbardziej denerwujące postaci