PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 5,9 tys. ocen
5,8 10 1 5944
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

większość z nich jest negatywna, a wystarczy spojrzeć na średnią, która wynosi powyżej 5.
ten serial to nie jest "tandeta" czy "porażka", jak to jest napisane w niektórych komentarzach.
mnie wydaje się on zabawny i jeśli patrząc na średnią, wielu innym także się podoba

użytkownik usunięty
alice12321alice

Tak wysoka ocena to pewnie przez te wszystkie ,,słiiit ruszoffe nastolatki'', które chcą być jak Rocky i CeCe. Dla nich te dziewczyny są wzorem do naśladowania. A mnie one strasznie wkurzają. Jeszcze Flynn jest denerwujący, ale dałem 4/10 za postacie Ty'a, Deuce'a, Gunthera i Tinki. ;)

Mi tam Rocky i CeCe tak bardzo nie przeszkadzają, chociaż daleko jeszcze do tego, żebym chciała być taka jak one. Mnie też Flynn denerwuje, ale dałam wysoką ocenę ze względu na Dinę i Deuce'a, bo to ich najbardziej stąd lubię. Serialu nie uważam za arcydzieło, ale dobry na zabicie czasu.

użytkownik usunięty
alice12321alice

Jak dla mnie to pierwszy sezon był świetny! Dziewczyny były nawet zabawne, nie tak bardzo wkurzające, a czasem nawet się fajnie ubrały. Poza tym Gunther, Ty i Tinka byli w prawie każdym odcinku. A drugi sezon? Porażka. Dziewczyny są samolubne, płytkie, aroganckie, wkurzające, głupie i puste. Do tego gorzej tańczą i grają, nie potrafią w ogóle śpiewać i dobrze się ubierać. Ale największym minusem w drugim sezonie jest to, że Ty, Gunther i Tinka są raz na 3-4 odcinki. Ale ja oglądam ten serial tylko dlatego, że oni tam czasem występują. ;)