większość z nich jest negatywna, a wystarczy spojrzeć na średnią, która wynosi powyżej 5.
ten serial to nie jest "tandeta" czy "porażka", jak to jest napisane w niektórych komentarzach.
mnie wydaje się on zabawny i jeśli patrząc na średnią, wielu innym także się podoba
Tak wysoka ocena to pewnie przez te wszystkie ,,słiiit ruszoffe nastolatki'', które chcą być jak Rocky i CeCe. Dla nich te dziewczyny są wzorem do naśladowania. A mnie one strasznie wkurzają. Jeszcze Flynn jest denerwujący, ale dałem 4/10 za postacie Ty'a, Deuce'a, Gunthera i Tinki. ;)
Mi tam Rocky i CeCe tak bardzo nie przeszkadzają, chociaż daleko jeszcze do tego, żebym chciała być taka jak one. Mnie też Flynn denerwuje, ale dałam wysoką ocenę ze względu na Dinę i Deuce'a, bo to ich najbardziej stąd lubię. Serialu nie uważam za arcydzieło, ale dobry na zabicie czasu.
Jak dla mnie to pierwszy sezon był świetny! Dziewczyny były nawet zabawne, nie tak bardzo wkurzające, a czasem nawet się fajnie ubrały. Poza tym Gunther, Ty i Tinka byli w prawie każdym odcinku. A drugi sezon? Porażka. Dziewczyny są samolubne, płytkie, aroganckie, wkurzające, głupie i puste. Do tego gorzej tańczą i grają, nie potrafią w ogóle śpiewać i dobrze się ubierać. Ale największym minusem w drugim sezonie jest to, że Ty, Gunther i Tinka są raz na 3-4 odcinki. Ale ja oglądam ten serial tylko dlatego, że oni tam czasem występują. ;)