PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645649}
7,5 1,7 tys. ocen
7,5 10 1 1678
Tasogare Otome x Amnesia
powrót do forum serialu Tasogare Otome x Amnesia

12 odcinków w 4 dni, obejrzałam jednym tchem. Zabawne, a oglądając samotnie w nocy
nawet przerażające :) Podczas końcowych odcinków płakałam. Porusza i bawi, polecam! :)

ocenił(a) serial na 7
martynique_90

to mnie możesz nazwać no live bo obejrzałem w jeden dzień :)

ocenił(a) serial na 8
mal53

ja w 3 dni, bardzo dobre anime polecam :)

mal53

haha :D gratuluję :D

ocenił(a) serial na 7
martynique_90

Ja w dwa dni tym razem, chociaż takie anime 12 odcinkowe to ja kończę w jeden dzień.

ocenił(a) serial na 9
martynique_90

Anime mnie zachwyciło! Na początku pierwszego odcinka podeszłam do niego sceptycznie bo główny bohater jakiś taki za słodki był ale za chwilę zmieniłam zdanie. Trochę humoru i horroru, spora dawka dramatyzmu i romansu to coś co mi się bardzo tutaj podobało ;) Końcówka oczywiście mnie rozwaliła...dawno nie oglądałam takiego dobrego anime, serdecznie polecam :D

ocenił(a) serial na 7
marza4366

Z pozoru zwykła, utarta szkolna komedia + wątek paranormalny, jednak to tylko pozory... Anime bardzo przypadło mi do gustu, lecz arcydziełembym nie nazwała. Trochę iryrował mnie Teiichi oraz Momoe (wg mnie niezbyt udani bohaterowie), ale nie popsuło to zbytnio mojego pozytywnego postrzegania tego tytułu. I o dziwo piosenki i na wstęp i zakończenie mi się podobały;)

martynique_90

W 4, dni? Dobre anime, które ma ok. 10 odc. Czyli jak to (13), jeśli jest dobre, oglada się w 2 dni, może 3. Jeśli ktoś jest takim Otaku jak ja to w 1 dzień ;)

ocenił(a) serial na 7
Hakuna_Matata_x4

No to tak jak ja. ;)