W oczekiwaniu na najnowszy odcinek:
http://www.youtube.com/watch?v=SgjLxigxK28
http://www.youtube.com/watch?v=IsF90Jbzpcc&feature=related
A mi jakby czegos brakowalo ... Sama nie wiem ... Niby duzo sie dzialo, ale jakos tak bez przekonania scenarzysci prowadza nowe watki :/ ... Ze niby wielka lapa z pazurami wylazaca z gardla Jacksona?! co to ma w ogole byc ;P Troche mi to przypomina Obcego :D ... A no i teraz Alison odepchnieta przez Scotta zacznie romansowac z Jacksonem?
Nie bede sie powtarzac, ze najwiekszy plus odcinka to po raz kolejny Stiles :) fajna postac i tyle :)
Właśnie jestem po seansie i jakoś czuję się rozczarowana tym odcinkiem. Spodziewałam się czegoś więcej. Ale za po, po zwiastunie następnego, czuję, że będę w pełni usatysfakcjonowana.
Według mnie najlepszy odcinek do tej pory...
koniec odcinka był zajebisty:D nie mogę doczekać się następnego
fakt, serial trzyma w napięciu, nie jest nudny, szkoda tylko że wszystko sprowadza się do głównego wątku. Poboczne epizody kuleją, historię Allison i jej rodziny poznaliśmy, historię rodziny Dereka tak samo. Na 80 % jest wiadome kto jest Alfa, oraz że Stiles ma polskie korzenie. Dla mnie serial do zakończenia, bo końcówka mocno przewidywalna.
Odcinek cudowny, ale(UWAGA lekki spoiler) jak mogli GO zabić?! no serio, ON był główną postacią zachęcającą mnie do oglądania...
ja mam nadzieję że przeżyje... jak nie to nie wiem czy dalej będę oglądać
oj tak Scott jest średnio grany a co do Jacksona to oczywiste jak dla mnie że to były omamy.. zapewne dlatego że przy najbliższej pełni przemieni się... (ale mogę się mylić)
a co do historii gł rodzin liczę że jeszcze coś wyjdzie ciekawego bo póki co to takie podstawy wiemy
No to ja mam nadzieje, że on żyje, jest główną atrakcją tego serialu ;)) już nie mogę się doczekać następnego odcinka :D
Mam nadzieję, że Catalina_17 ma rację i go nie zabili. W przeciwnym razie nie mam po co dalej oglądać...
Ja tez nie będę oglądać jeśli Dereka nie będzie on jest najfajniejszy :D
a w 6 odcinku wymiatał...
Podobno go nie uśmiercili. Będzie pojawiać się do 12. odcinka. Tylko w przyszłym ma go nie być. Swoją drogą nie mogę się już doczekać następnego odcinka. Zapowiada się ciekawie. W tym odcunku ubawiłam się na scenach ze Stilesem, jego lekcje były świetne. Poza tym mina Dereka i Stilesa, gdy Scott pierwszy raz "zawył". Bezcenne.
Też uwielbiam tę scenę. Normalnie padłam ze śmiechu, jak zobaczyłam załamanego Stilesa, po tym "wyciu" :)
Tak jak ty uważam że Derek jest najlepszy no i jeszcze Stiles :)
Jak on zginie to tylko dla Stilesa bd to oglądać bo fabuła nie jest jakas powalajaca na kolana ale wszystko przed nami :-D
jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba w tym serialu to gra aktorska scotta dla mnie jest troche kiepska a jackson jak dla mnie mial omamy i dlatego wychodzila mu z ust lapa :)
mam nadzieje ze Derek nie zginął!!
Jesli okaze sie na prawde ze Alfa jest weterynarz,to bede troche zawiedziona gdyz juz po 2 odcinku go obstawialam(post w "jak myslicie kto jest Alfa") i wtedy bedzie dla mnie przewidywalny...a ja chce element zaskoczenia!!
Chyba miał omamy z gorączki. Mnie zastanawia, kto włożył zdjęcie jelenia za wycieraczkę samochodu Dereka.
Wg mnie nauczyciel jak się nie mylę od chemi jest Alfą :P Ps. Pamiętajcie o uniesionym palcu wujka Dereka, ze ktoś jeszcze przeżył.
Jedyna scena która była warta uwagi to właśnie ta ostatnia...
I spokojnie, Derek nie zginie - inaczej dziewczyny przestaną oglądacXD
W tym również ja :) Chociaż... Zostałby jeszcze łowca. Mój drugi powód, by oglądać to badziewie.
Nie wiadomo kim są rodzice Jacksona, on został adoptowany. Tak samo mało wiadomo o ojcu Scotta, tyle, że nie jest z nimi i nie układało mu się z matką Scotta. Może wcale nie można zostać wilkołakiem przez ugryzienie, a tak naprawdę Scott i Jackson mają geny wilkołaka tylko wcześniej nie zostały "aktywowane" przez kontakt z innym wilkołakiem, ugryzienie czy zadrapanie. Może Alfa to ktoś z rodziny Scotta lub Jacksona. Wujek Dereka chyba teraz się uleczy jak wyszedł z tej katatonii.
skąd masz takie informacje o tym, że żeby zamienić się w wilkołaka trzeba mieć wilkołacze geny?
Jeśli by tak było to Derek by powiedział Scottowi.
Nie wiem, taką teorię wysnułam. Derek sam może wszystkiego nie wiedzieć, bo jest młodym wilkołakiem, a rodzinę stracił. Nie wiadomo przecież czy zna wiele osób, które stały się wilkołakami po ugryzieniu czy Scott jest pierwszą taką sobą. Derek za wiele Scottowi nie mówił, a jak już to wtedy, gdy ten z niego to wydusił lub gdy chciał Scottta powstrzymać przed zrobieniem czegoś głupiego.