PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47533
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

W oczekiwaniu na najnowszy odcinek:
http://www.youtube.com/watch?v=SgjLxigxK28
http://www.youtube.com/watch?v=IsF90Jbzpcc&feature=related

lily333

zapowiedzi to pryszcz:D
odcinek wymiata:D
najlepszy jak na razie...

ivanCortez

nom zajebisty odcinek a jaki bedzie nastepny... :D

monia111_1989

A mi jakby czegos brakowalo ... Sama nie wiem ... Niby duzo sie dzialo, ale jakos tak bez przekonania scenarzysci prowadza nowe watki :/ ... Ze niby wielka lapa z pazurami wylazaca z gardla Jacksona?! co to ma w ogole byc ;P Troche mi to przypomina Obcego :D ... A no i teraz Alison odepchnieta przez Scotta zacznie romansowac z Jacksonem?
Nie bede sie powtarzac, ze najwiekszy plus odcinka to po raz kolejny Stiles :) fajna postac i tyle :)

ocenił(a) serial na 5
sandra_crashdown

Właśnie jestem po seansie i jakoś czuję się rozczarowana tym odcinkiem. Spodziewałam się czegoś więcej. Ale za po, po zwiastunie następnego, czuję, że będę w pełni usatysfakcjonowana.

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Według mnie najlepszy odcinek do tej pory...
koniec odcinka był zajebisty:D nie mogę doczekać się następnego

ocenił(a) serial na 10
Catalina_17

fakt, serial trzyma w napięciu, nie jest nudny, szkoda tylko że wszystko sprowadza się do głównego wątku. Poboczne epizody kuleją, historię Allison i jej rodziny poznaliśmy, historię rodziny Dereka tak samo. Na 80 % jest wiadome kto jest Alfa, oraz że Stiles ma polskie korzenie. Dla mnie serial do zakończenia, bo końcówka mocno przewidywalna.

ocenił(a) serial na 7
ogoo

Odcinek cudowny, ale(UWAGA lekki spoiler) jak mogli GO zabić?! no serio, ON był główną postacią zachęcającą mnie do oglądania...

ocenił(a) serial na 8
karla15

ja mam nadzieję że przeżyje... jak nie to nie wiem czy dalej będę oglądać
oj tak Scott jest średnio grany a co do Jacksona to oczywiste jak dla mnie że to były omamy.. zapewne dlatego że przy najbliższej pełni przemieni się... (ale mogę się mylić)
a co do historii gł rodzin liczę że jeszcze coś wyjdzie ciekawego bo póki co to takie podstawy wiemy

ocenił(a) serial na 8
karla15

nie zabili go na stronie imdb jest napisane że pojawi się do 11odcinka

ocenił(a) serial na 8
Catalina_17

No to ja mam nadzieje, że on żyje, jest główną atrakcją tego serialu ;)) już nie mogę się doczekać następnego odcinka :D

użytkownik usunięty
karla15

Mam nadzieję, że Catalina_17 ma rację i go nie zabili. W przeciwnym razie nie mam po co dalej oglądać...

ocenił(a) serial na 8

Ja tez nie będę oglądać jeśli Dereka nie będzie on jest najfajniejszy :D
a w 6 odcinku wymiatał...

Catalina_17

Podobno go nie uśmiercili. Będzie pojawiać się do 12. odcinka. Tylko w przyszłym ma go nie być. Swoją drogą nie mogę się już doczekać następnego odcinka. Zapowiada się ciekawie. W tym odcunku ubawiłam się na scenach ze Stilesem, jego lekcje były świetne. Poza tym mina Dereka i Stilesa, gdy Scott pierwszy raz "zawył". Bezcenne.

ocenił(a) serial na 5
lily333

Też uwielbiam tę scenę. Normalnie padłam ze śmiechu, jak zobaczyłam załamanego Stilesa, po tym "wyciu" :)

ocenił(a) serial na 8
Catalina_17

Tak jak ty uważam że Derek jest najlepszy no i jeszcze Stiles :)
Jak on zginie to tylko dla Stilesa bd to oglądać bo fabuła nie jest jakas powalajaca na kolana ale wszystko przed nami :-D

ogoo

jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba w tym serialu to gra aktorska scotta dla mnie jest troche kiepska a jackson jak dla mnie mial omamy i dlatego wychodzila mu z ust lapa :)

ocenił(a) serial na 8
monia111_1989

mam nadzieje ze Derek nie zginął!!

Jesli okaze sie na prawde ze Alfa jest weterynarz,to bede troche zawiedziona gdyz juz po 2 odcinku go obstawialam(post w "jak myslicie kto jest Alfa") i wtedy bedzie dla mnie przewidywalny...a ja chce element zaskoczenia!!

ocenił(a) serial na 8
shiva89

ja sie zastanawiam o co chodzi z tym wymiotowaniem łapami wilkoalaka:)he

shiva89

Chyba miał omamy z gorączki. Mnie zastanawia, kto włożył zdjęcie jelenia za wycieraczkę samochodu Dereka.

shiva89

Alfą będzie nauczyciel zobaczycie ,a weterynarz to płotka ;]

ocenił(a) serial na 9
shiva89

Wg mnie nauczyciel jak się nie mylę od chemi jest Alfą :P Ps. Pamiętajcie o uniesionym palcu wujka Dereka, ze ktoś jeszcze przeżył.

ocenił(a) serial na 2
lily333

Jedyna scena która była warta uwagi to właśnie ta ostatnia...
I spokojnie, Derek nie zginie - inaczej dziewczyny przestaną oglądacXD

ocenił(a) serial na 5
WhiteDemon

W tym również ja :) Chociaż... Zostałby jeszcze łowca. Mój drugi powód, by oglądać to badziewie.

lily333

Nie wiadomo kim są rodzice Jacksona, on został adoptowany. Tak samo mało wiadomo o ojcu Scotta, tyle, że nie jest z nimi i nie układało mu się z matką Scotta. Może wcale nie można zostać wilkołakiem przez ugryzienie, a tak naprawdę Scott i Jackson mają geny wilkołaka tylko wcześniej nie zostały "aktywowane" przez kontakt z innym wilkołakiem, ugryzienie czy zadrapanie. Może Alfa to ktoś z rodziny Scotta lub Jacksona. Wujek Dereka chyba teraz się uleczy jak wyszedł z tej katatonii.

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

skąd masz takie informacje o tym, że żeby zamienić się w wilkołaka trzeba mieć wilkołacze geny?
Jeśli by tak było to Derek by powiedział Scottowi.

Xawier321

Nie wiem, taką teorię wysnułam. Derek sam może wszystkiego nie wiedzieć, bo jest młodym wilkołakiem, a rodzinę stracił. Nie wiadomo przecież czy zna wiele osób, które stały się wilkołakami po ugryzieniu czy Scott jest pierwszą taką sobą. Derek za wiele Scottowi nie mówił, a jak już to wtedy, gdy ten z niego to wydusił lub gdy chciał Scottta powstrzymać przed zrobieniem czegoś głupiego.

ocenił(a) serial na 10
bambi_8

Hejka, Co to za utwór w którym Kate przychodzi do domu Dereka i się nad nim tak jakby znęca?? Bardzo mnie się spodobała a niemogę do niej dotrzeć ;( ;)