PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47532
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Odcinek nie taki zły. Stiles znowu wymiata. Scena z kuzynek Migelem byla świetna.

ugniech2

Mi sie calkiem podobal. Zaskoczylo mnie rozwiazanie sprawy z Alfa. Musicie przyznac, ze chyba nikt nie podejrzewal akurat TEJ osoby.
Relacje pomiedzy Stilesem i Derekiem napedzaja serial jak dla mnie. Szykuje sie nam nowy BROmans ;)
Psychopatycznej ciotki Alisson wprost nie trawie. Alfa moglby sie tym zajac ;P
Jackson ... Hmmm ... Wychodzi na to, ze jednak sie przemieni, predzej czy pozniej. Biedna Alisson, cos nie ma szczescia do chlopakow. Moze to i dobrze, nieladnie tak sie brac za faceta swojej kumpeli ;)
Ogolnie nie zrozumialam watku z pielegniarka :/ tez jest wilkolakiem czy po prostu pomaga wujaszkowi?!

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

Właśnie kim jest pielęgniarka? Bo tez jakos nie zakapowałam :P

użytkownik usunięty
sandra_crashdown

Mi osobiście wydaje się, że Jackson niedługo padnie. Mam nawet taką nadzieję.

A co do pielęgniarki - z tego co zauważyłem to nie wilkołak, bo jak Derek ją pieprznął to tylko leżała na ziemi i krwawiła. Więc chyba tylko pomaga alfie.

ocenił(a) serial na 5

Jak dobrze pamietam, w scenie walki Derka i Alfy, ten drugi powiedzial wyraznie, ze ona jest tylko pomocnikiem.

Podobalo mi sie to okreslenie "pieprznal" - znaczenie wielokrotne :P

ocenił(a) serial na 5
ugniech2

kiedy pojawią się napisy do tego odcinka?

użytkownik usunięty
Velvet_Crotch

na stronie Grupy Hatak znalazłam taką informacje :
Teen Wolf [01x09] Wolf's Bane
Napisy dostępne.
37 minut(y) temu
Czyli napisy są już dodane , więc pewnie dziś wieczorem lub jutro na stronach typu iitv pojawi się odcinek z napisami ;)

ocenił(a) serial na 8

gdyby ktoś szukał odc z wklejonymi napisami znajduje się na moim chomiku w wersji rmvb 137 mb mogę dać za free jeśli ktoś nie ma transferu nazwa chomika jak w loginie na filmweb do kreski :D

ocenił(a) serial na 10
ugniech2

Stilles the best !!! uwielbiam go. Nareszcie serial zaczyna sie rozkręcać.

ugniech2

Dokładnie, słowo "Miguel" potwierdza wszystko...

ugniech2

Wujek Dereka coś niezbyt kocha swoją rodzinę, bardziej stado/ sforę.
Oglądałam początek i zastanawiałam się czy za jakiś czas nie będzie napisu- kilka godzin wcześniej. Na szczęście nie było tego, bo nie lubię takich odcinków. Czasami jestem zaskoczona jak zaczynają się odcinki tego serialu, tak w środku akcji, ale też podoba mi się to.

ocenił(a) serial na 5
bambi_8

Wydaje mi sie, ze to on zalatwil siostre Derka.

xena_4

Na pewno on, sam to powiedział. Po jej zabiciu stał się Alfą.

ocenił(a) serial na 10
bambi_8

wszyscy mocni z podejrzewaniem Weterynarza czy nauczyciela chemii, a tylko ja podejrzewałem tego "kalekę". Swoją drogą, jest więcej niż 3 wilki w okolicy :)

ocenił(a) serial na 8
ogoo

a kto powiedział,że jest więcej niż 3 wilkołaki w okolicy?

Catalina_17

SPOILER
W zapowiedzi następnego odcinka coś na to wyglądało, że wujek Dereka-Peter, zbiera sforę.