Mi sie calkiem podobal. Zaskoczylo mnie rozwiazanie sprawy z Alfa. Musicie przyznac, ze chyba nikt nie podejrzewal akurat TEJ osoby.
Relacje pomiedzy Stilesem i Derekiem napedzaja serial jak dla mnie. Szykuje sie nam nowy BROmans ;)
Psychopatycznej ciotki Alisson wprost nie trawie. Alfa moglby sie tym zajac ;P
Jackson ... Hmmm ... Wychodzi na to, ze jednak sie przemieni, predzej czy pozniej. Biedna Alisson, cos nie ma szczescia do chlopakow. Moze to i dobrze, nieladnie tak sie brac za faceta swojej kumpeli ;)
Ogolnie nie zrozumialam watku z pielegniarka :/ tez jest wilkolakiem czy po prostu pomaga wujaszkowi?!
Mi osobiście wydaje się, że Jackson niedługo padnie. Mam nawet taką nadzieję.
A co do pielęgniarki - z tego co zauważyłem to nie wilkołak, bo jak Derek ją pieprznął to tylko leżała na ziemi i krwawiła. Więc chyba tylko pomaga alfie.
Jak dobrze pamietam, w scenie walki Derka i Alfy, ten drugi powiedzial wyraznie, ze ona jest tylko pomocnikiem.
Podobalo mi sie to okreslenie "pieprznal" - znaczenie wielokrotne :P
na stronie Grupy Hatak znalazłam taką informacje :
Teen Wolf [01x09] Wolf's Bane
Napisy dostępne.
37 minut(y) temu
Czyli napisy są już dodane , więc pewnie dziś wieczorem lub jutro na stronach typu iitv pojawi się odcinek z napisami ;)
gdyby ktoś szukał odc z wklejonymi napisami znajduje się na moim chomiku w wersji rmvb 137 mb mogę dać za free jeśli ktoś nie ma transferu nazwa chomika jak w loginie na filmweb do kreski :D
Wujek Dereka coś niezbyt kocha swoją rodzinę, bardziej stado/ sforę.
Oglądałam początek i zastanawiałam się czy za jakiś czas nie będzie napisu- kilka godzin wcześniej. Na szczęście nie było tego, bo nie lubię takich odcinków. Czasami jestem zaskoczona jak zaczynają się odcinki tego serialu, tak w środku akcji, ale też podoba mi się to.
wszyscy mocni z podejrzewaniem Weterynarza czy nauczyciela chemii, a tylko ja podejrzewałem tego "kalekę". Swoją drogą, jest więcej niż 3 wilki w okolicy :)