Ktoś może wie kiedy zaczyna się 3 sezon?? Czytałam że za ok 300 dni, gdzie indziej że za 170 albo 169 i teraz jestem w kropce.
Zapewne we wrześniu następnego roku, bo zmieniono format serialu z 12 odcinków na 24. Lub zacznie się w czerwcu, tak jak dwa poprzednie.
Też jestem ciekawa... jako summer show zaczynał się w czerwcu i miał 12 odcinków, kończył się przed normalnym sezonem, tj wrześniem. Większość seriali tzw. midseasons zaczynają się jakoś w marcu i mają po 12-13 odcinków. Teraz to i ja już totalnie zgłupiałam... Będę wdzięczna za info :) a do tego czasu będę usychać....
póki co trzeba czekać na informacje, jedyne co wiem to że obsada rozpoczyna kręcenie scen w LISTOPADZIE.
niestety nie ): też tego nie rozumiem, tym bardziej, że mają być 24 odcinki, to mogliby wcześniej puścić.
trzeci sezon pojawi się już za 97 dni, więc może warto zacząć już dzielić się z informacjami, co nas czeka w najbliższych odcinkach.
oto, co ja wiem. niektóre info są wprawdzie mało istotne dla fabuły, ale co tam, jak są to niech sobie będą.
powrócą wszyscy oprócz coltona, który właśnie zadebiutował w serialu ''arrow''. stiles będzie miał dłuższe włosy. w pierwszej połowie serii nie ma co liczyć na wiele wspólnych scen mojej ulubionej pary, czyli sterek. stiles będzie nadal wzdychał do lydii, a derek dostanie dziewczynę i często będzie można go oglądać bez koszulki. ważną postacią ma być danny, podobno dostanie mu się obiekt westchnień. któryś z nowej watahy ma być biseksualny i uwieść któregoś ze stałych bohaterów, może to właśnie chodzi o danny'ego. alison odsunie się od przyjaciół. szeryf zacznie coś podejrzewać, oczywiście chodzi o sprawy nadnaturalne. poznamy więcej faktów z przeszłości dereka. zatrudniony został aktor, który zagra młodego hale'a, więc możemy liczyć na retrospekcje. wiadomo także, że ważną postacią ma być matka dereka. bardzo groźna i niebezpieczna kobieta.
pierwszy odcinek 3 już 3 czerwca. sezon dłuższy. ma mieć 24 odcinki. latem zostanie pokazana połowa
pojawiły się zdjęcia obsady promujące trzeci sezon. może kogoś urażę, ale nie dbam o to, chodzi o tych bliźniaków. jacy oni są brzydcy. wcześniej im się nie przyjrzałem, jednak teraz mogę zapytać, gdzie spece od castingu mieli oczy? i w dodatku jeden z nich będzie romansował z dannym