PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

jeszcze jeden odcinek i trza czekać kolejny rok na następne odcinki :/ Oby erica,Boyd,Isaac przeżyli do kolejnego sezonu bo to bardzo fajne postacie wprowadzają powiew świeżości w serialu :) Fajnie by było jak by też Stiles był wilkołakiem :D Ps. Alison zrobiła się wredną su_ką do nie wytrzymania :/ niech ktoś ją przemieni głupią szm_atę,

Marko81

Finał sezonu jeszcze przed nami, więc dobrze. Myślę, że będzie emocjonujący, a następny sezon zapowiada się ciekawie, bo będzie ostatnim i będzie mieć 24 odcinki, czyli dwa razy tyle, co pierwszy i drugi.
Co do Allison zgadzam się. Zrobiła się koszmarna i głupia. Chciałabym żeby coś z nią zrobili albo z Gerardem. No i ten Scott. Nie wiem, za co on ją tak lubi ;/

Liliana1482

Bo faceci lubią jak kobiety się rządzą:)

Liliana1482

skąd wiesz że będzie ostatnim sezonem?

Marko81

Czytałam na spoiler tv dawno temu.

użytkownik usunięty
Marko81

ja już żałuje, że ten 3 bedzie ostatnim. Chociąz jak na logike brać patrząc na 1 i 2 sezon to ten 3 bedzie prawie jak 2 sezony razem wziete hehe. I żałuje jeszcze tego, że ten młody Peter grał tylko w 7 odcinku 2 sezonu, to było takie magiczne. Szkoda, że twórcy nie wprowadzili więcej wątków z jego udziałem. Polubiłam gościa, oczarował mnie.

ej no może będzie 4 sezon bo wątpię żeby mtv tak szybko skończyło serial którym mtv zabłysło .

ocenił(a) serial na 10
Marko81

Na stronie Teen Wolfa czytałam , że Isaac na pewno ma przeżyć.

noellenoelle

Isaac ostatnio stał się jedną z moich ulubionych postaci, odkąd zaczął się wyróżniać z "nowej" 3-ki. Pamiętacie jak podczas pełni gdy Derek ich wszystkich przywiązał, on jako jedyny zdołał zapanować nad swoją wilczą stroną. Nie zwariował, nie zaczął zabijać ale wrócił i mu pomógł zapanować nad pozostałą 2-ką. On też zamiast uciec z Ericą i Boydem, został i zaufał Scott'owi.
I zgodnie z obietnicą przeżył :))))) YES! nie mogę się już doczekać 3s. Błagam, niech nie będzie ostatnim... :((((

użytkownik usunięty
zgadnij_kto

ej powiem Ci, że ja też ostatnimi czasy polubiłam Isaac'a.

ocenił(a) serial na 7
Marko81

Co do Alison masz całkowitą racje. Po tej przemianie mam ochotę sama coś jej zrobić.

ocenił(a) serial na 10
crist333

allison jest okropna, mogli ją załątwić lub chociaż poturbować, jakoś jej sorry na koniec mnie nie przekonało, powinna przeprosić erike, boyda i isaaka, bo to im zrobiła najwiekszą krzywdę;/

ale cały sezon bardzo mi się podobał, czuje niedosyt ale to dobrze, zwłąszcza jeśli chodzi o jasksona, bo skąd się wzieły te niebieskie oczy, coś było powiedziane o wilkołaku czystej krwi, pewnie jego rodzice byli wilkołakami

kolejny sezon super nie mogę się doczekać, a że będzie 24 odcinki to genialnie, byle by tylko nie rozciągli akcji, bo mogli by tym strasznie zaszkodzić serialowi,
ale "pack of Alphas" niesamowicie interesujący wątek,

dobrze, że nikogo nie zabili, bo mimo wszystko było by szkoda, chociaż słuszałam o różnych zakończeniach nagranych i że sami aktorzy nie wiedzieli kto zginie..

a evil dziadka dopadną, chyba, że zrobi innym przyjemność i sam skona gdzieś w krzaczorach:)

najważniejsze, że poziom serialu utrzymany na tym samym poziomie i świeżość idei, a nie jak w niektórych serialach, oby tak dalej:)

ocenił(a) serial na 7
milagros2007

Wiesz przez pierwszy sezon jakoś mi zbytnio nie przeszkadzała, tak jak Jej związek z Scottem.
Zaczęło mi przeszkadzać gdy mimo że krąg osób które chcą iść rozdzielić (a Scotta zabić) się zagęścił a oni jak by nigdy nic spotykają się w szkole (pod okiem "dziadka", kamer i mamusi) kochają się i myślą że nikt tego nie zauważa. No i ta jej zmiana charakteru jakoś mi się nie podoba.

Ja jestem bardziej ciekawa weterynarza bo o ile pamiętam nie wszystko było z nim wyjaśnione. No i z tym facetem od chemii też.

ocenił(a) serial na 10
milagros2007

a kiedy było powiedziane że wilkołaki czystej krwi mają niebieskie oczy bo chyba przeoczyłam??, a Derek i Peter nie są czasem czystej krwi?

sojken

No właśnie Derek i Peter są... w 1 sezonie Derek miał niebieskie oczy, nie pamiętasz? Powiedział Scott'owi, że się urodził wilkołakiem, jest rodowitym czystej krwi, jego rodzice byli jak i ich rodzice. Peter był Alphą więc miał czerwone. W momencie kiedy Derek zabił Petera w ostatnim odc. 1sezonu jego oczy stały się czerwone, gdyż zajął jego miejsce jako Alpha. Przez cały 2sezon nikt nie miał niebieskich. Scott, Isaac, Erica i Boyd wszyscy mieli złoto-brązowe bo zostali ugryzieni. Dopiero u Jacksona się pojawiły... ale dlaczego i kim jest, kim są jego rodzice wyjaśnią w 3 sezonie. Zastanawiam się tylko czy pochodzi z zupełnie innej linii wilkołaków czy może jest spokrewniony z Derek'iem :) Jak dla mnie mogą być braćmi albo kuzynami...

ocenił(a) serial na 10
zgadnij_kto

dzięki za wyjaśnienie, no właśnie kojarzyło mi się coś że są czystej krwi ale nie pamiętałam już koloru oczu Dereka z 1 sezonu, dlatego od razu zaintrygowało mnie to u Jacksona, bardziej stawiałabym że jest spokrewniony z kimś z tego stada z samymi Alphami które idzie, no ale wszystkiego się dowiemy za rok ;-)

sojken

Tak, dowiemy się dowiemy. Najbardziej cieszy mnie to, że Allison zerwała ze Scottem. Gdyby jeszcze ten chłopak się opamiętał i odpuścił sobie teksty w stylu: jesteśmy dla siebie stworzeni, wierzę, że kiedyś będziemy razem. No i żal mi strasznie Stilesa, bo już myślałam, że między nim i Lydią iskrzy. Ale fajnie, że poznamy teraz nowe oblicze Jasona. Bez tych Kenem itp.

Liliana1482

chyba sobie odświeżę 1 sezon :)

użytkownik usunięty
Liliana1482

mi też jest troche szkoda, że Stiles nie bedzie z Lydią, ale w sumie Jackson i L świetnie do siebie pasują.

No, oni się uzupełniają. Lydia jest mądra, wrażliwa i uczuciowa, a Jackson jest twardy, ale w życiu miał ciężko... To, że dorastał w rodzinie zastępczej itp.

użytkownik usunięty
Liliana1482

dokładnie, przeciwieństwa się przyciągają.