PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47533
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
Marko81

Postać Isaaka mnie bardzo ciekawi i mam nadzieję, że zrobią z jego postaci cały, większy wątek. Co do Eriki, to jest ona bardzo irytująca i nie podoba mi się jak ją wykreowali, ale kto wie, może mają co do niej większy plan. Boyd to też swego rodzaju powiew świeżości, ale nie tak interesującym jak Isaak :) Ja tam jestem wierna Stilesowi i chcę, żeby się zszedł z Lydią.

ocenił(a) serial na 9
Marko81

Nienawidzę jak wsadzają do filmów/seriali postaci typu Erica.
W ogóle mam nadzieję, że nie zrobią z Teen Wolfa drugich Pamiętników Wampirów (chociaż pierwsze dwie serie bardzo mi się podobały).

ocenił(a) serial na 10
Marko81

Erica....hm...? Gra w brygadzie na kanale Nickelodeon. Aktorka przeciętna ani nie powala swoją grą aktorską ani wyglądem.
Issac..? nawet fajny gość aktora wogóle nie kojarze
Boyd...? nie przepadam za gościem

ocenił(a) serial na 10
Karo508

jej nie powala wygladem? ciekawa jestem jak Ty wygladasz ;] na bank nie tak ladnie jak ona ....
zalosne sa takie komentarze..

Erica super, dobrze,ze taka postac sie pojawila :)
Issac tajemniczy, narazie malo mozna o nim powiedziec
Boyd nijak.

ocenił(a) serial na 9
elciasek4

Kocham riposty 'mówisz, że x jest brzydka, bo na pewno sama jesteś brzydka', lolz <3
Kiedy ludzie się nauczą, że każdy może mieć swoje zdanie, zwłaszcza na temat czyjegoś wyglądu? v.v

ocenił(a) serial na 10
lati

nie to Wy jestescie hipokrytkami... obrazacie Belle zmierzchowa, tutaj Ericke.... żałosne ... gdyby one byly brzydkie to zrozumiale, ale sory ... one sa przeciez bardzo ladnymi kobietami, wiec irytuje mnie fakt, ze laski w ogole komentuja wyglad aktorek a tak na prawde same pewnie sa 1000% brzydsze i tyle.

ocenił(a) serial na 9
elciasek4

Powodzenia, ziom : 3

elciasek4

zgadzam się zazdrość babska nie zna granic :)

ocenił(a) serial na 10
Marko81

ja jestem kobieta i jakos nie komentuje urody innej kobiety :) chyba,ze jest serio brzydka to juz nie ma rady :P
wiesz, gowniarzeria i tyle :))

ocenił(a) serial na 7
elciasek4

Słuchaj wygląd to opinia subiektywna jednemu ktoś się podoba drugiemu nie tak to już jest.
Mnie również ona kompletnie się nie podoba, nie pociąga mnie jako kobieta. I tak nie powala wyglądem to nie jest naturalna piękność jakich jest niewiele ona jest po prostu sztuczna a takich dziewcząt jest całe mnóstwo.

ocenił(a) serial na 10
Fullenforced

jezu tak ja wykreowali,zeby byla seksowna "nastką" a Wy juz po niej jedziecie...

ocenił(a) serial na 7
elciasek4

Nie "jadę" po Niej. Po prostu wyraziłem swoje zdanie jak reszta tutaj.

ocenił(a) serial na 10
Fullenforced

ok, nie wnikam

ocenił(a) serial na 9
Marko81

Lubię Issaca. Wprowadził fajny powiew świeżości do całego serialu.
Erica? Podobał mi się wątek z epilepsją, ale potem nie za bardzo, ale to już kwestia gustu.
Boyd? Mało o nim wiemy (a przynajmniej ja, nie widziałem jeszcze nowego odcinka) więc nie wiem, jak się wypowiedzieć, jest mi obojętny.