PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47533
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Jak myślicie- jaki będzie motyw przewodni? Z czym tym razem bohaterowie będą się zmagać?
Powiem szczerze, że zakończenie 6A było tak sielankowe, ze można było pomyśleć, że to już finał całego serialu.

ocenił(a) serial na 8
breakeven

Fajnie by było jakby powrócili dawno nie widziani bohaterowie: Derek, Isaac, Danny, bliźniak (nie pamiętam który żyje, a który zginął), weterynarz (dziwne, że go w ogóle nie było w 6A), Jackson (chociaż go nie lubiłem). I jak najwięcej trenera.

Mam nadzieję, że Dylan O'Brien zagra w tych 10 odcinkach. Nie wyobrażam sobie, aby go nie było. Przecież to on jest największą gwiazdą tego serialu.

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Zgadzam się w 10000% z Twoim komentarzem. Widzę, że mamy podobnych ulubieńców i tęsknimy za tymi samymi postaciami. Ja oprócz tych przez Ciebie wymienionych, chciałabym też zobaczyć Alison

ocenił(a) serial na 7
breakeven

Według mnie powrót Alison jest wręcz pewny. W innym wypadku nie pozbyliby się Kiry. Ja osobiście wolałabym, żeby Ali była z Issackiem. Takiej chemii jak była między nimi, nie było więcej w serialu. Ale główny bohater musi skończyć z laską, więc nie mam co liczyć.

ocenił(a) serial na 8
Asia3211

I właśnie tu jest problem bo Alison uwielbiałam zarówno ze Scottem jak i Isaackiem. Ale wiadomo, że skończy ze swoją wielką pierwszą miłością

no_bo_co

Jackson wraca na pewno.. ;p

breakeven

TeenWolf 6B ma byc inspirowany powieściami Howarda P. Lovecrafta...kto czytał ten wie ;p Ja niestety nie mam zielonego pojecia ^^