Myślę , że mogłaby zrobić to za pomocą tojadu . Ale jeżeli jestem w błędzie to uświadomcie mnie jak mogłaby to zrobić ...
I jak myślicie po co Peter chciałby wracać ?
nie wiem jak mogłaby to zrobić , ale jestem pewna , że Peter chce wrócić żeby namieszać , zawsze robił tylko zamieszanie. ;>
co o tym wszystkim myślę. Nie sądzę, że ojciec Allison będzie próbował pomścić śmierć jego żony. Peter już się objawia. Jako Kanema. Świadczy o tym, co powiedział mroczny głos Jacksona. Wszystko i tak zwiastuje katastrofę, po tym co powiedział weterynarz do swojej córki(?). Ogólnie - kanemę aby złapać, potrzeba zjednoczenia wszystkich sił - policji, Argentów i Stada. Znamy słabe strony Kanemy. Najważniejszą wadą jest jej władca - nauczyciel z Bacon Hills. Go trzeba wyeliminować.
Nie zapominajcie o Lydii... tylko ona będzie w stanie unieszkodliwić Kanemę w sposób fizyczny.
ja mysle,ze Kanema rzadzi nauczyciel od chemii nie wiem czy zauwyazysliscie on byl na tej imprezie tylko bez okularow....nie bardzo rozumiem,ze tylko Lydia moze unieszkodliwic keneme i czemu uwazaz ze wszyscy musza sie zjednoczyc policja argentowie i stado?? skad te wnioski...moze cos zle obejrzalam....natomost uwazam,ze matka Alisson nie umrze tylko ugryzienie ja zmieni,byc moze bedzie nalezala do stada Dereka i bedzie musiala sie mu podporzadkowac?to mogloby byc ciekawe.