Jeśli chodzi o 6 sezon - tak będzie, prawdopodobnie bez Tylera Posey ( ale to szczegół) a jeśli chodzi o sezon 5B to sprecyzuj pytanie
Victoria9_B Jak to bez Tylera Poseya? Jak będzie wyglądał 6 sezon bez Alfy? Liam stanie się Alfą?
Czy 6 sezon będzie ostatnim sezonem w tym serialu?
Zadałam pytanie, ponieważ nie rozumiem, dlaczego sezon 5 jest podzielony na 2 części. Na 5A i 5B, zamiast normalnie łączyć to w jedno jako 5 sezon.
Ogólnie to co do 6 sezonu to prawdopodobnie ma Liam zająć jego miejce , ja też sobie tego nie wyobrażam. No bo skoro nie będzie Scott'a to co ze Stilesem no i połową obsady , ale sądze , że jeszcze wszystko wytłumaczą. Cast Teen Wolf'a zrobiło kiedyś chyba 100 cikawostek od obsady czy coś w tym stylu no i Jeff powiedział , ze najczęściej zadawanym pytaniem od obsady jest ile musze zapłacić , zeby moja postać umarła , ale myśle że to nie jest przyczyna odejścia Tyler'a. Miejmy nadzieje, że może zmieni zdanie i jeszcze powróci.
Co do sezonu 5 to jest już pomysł Jeffa ( rozbiecie go na 2 serie ). Cały sezon A to retrospekcja sezonu B , dlatego pradopodobnie Davis tak rozbił - żeby podkreślić tą retrospekcje i czas teraźniejszy.
chyba pomylilo ci sie z 7 sezonem. I nawet w nim Tyler nie odejdzie, a jego postac trafi na miejsce dereka, czyli takiego mentora. wtedy liam bd glowna postacia
Sezon 6 będzie z Tylerem bo nie mogą go wyrzucić z serialu, on jest głównym bohaterem nikt nie zajmie jego miejsca aktorzy bedą ci sami może jacyś dojdą kto wie? A co do 6 sezonu to już jest oficjalny zwiastun, a co do daty premiera podobno miała być 21.07 lecz nic nie widziałam może jeszcze trochę poczekamy.
Macie rację wszystkie informacje, które napisałam powyżej nie są błędne, lecz nieaktualne, ponieważ przez pewien czas Tyler chcial odejść z teen wolfa lecz to trwało przez krótka chwilę. Obecnie jest już panel (21.07) na którym wszystkiego się możemy dowiedzieć odnośnie sezonu 6.