PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47587
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Jeśli nie, to o co chodzi z sezonem 5B?

ocenił(a) serial na 8
NataDiana01

Jeśli chodzi o 6 sezon - tak będzie, prawdopodobnie bez Tylera Posey ( ale to szczegół) a jeśli chodzi o sezon 5B to sprecyzuj pytanie

Victoria9_B

Victoria9_B Jak to bez Tylera Poseya? Jak będzie wyglądał 6 sezon bez Alfy? Liam stanie się Alfą?
Czy 6 sezon będzie ostatnim sezonem w tym serialu?

Zadałam pytanie, ponieważ nie rozumiem, dlaczego sezon 5 jest podzielony na 2 części. Na 5A i 5B, zamiast normalnie łączyć to w jedno jako 5 sezon.

ocenił(a) serial na 8
NataDiana01

Ogólnie to co do 6 sezonu to prawdopodobnie ma Liam zająć jego miejce , ja też sobie tego nie wyobrażam. No bo skoro nie będzie Scott'a to co ze Stilesem no i połową obsady , ale sądze , że jeszcze wszystko wytłumaczą. Cast Teen Wolf'a zrobiło kiedyś chyba 100 cikawostek od obsady czy coś w tym stylu no i Jeff powiedział , ze najczęściej zadawanym pytaniem od obsady jest ile musze zapłacić , zeby moja postać umarła , ale myśle że to nie jest przyczyna odejścia Tyler'a. Miejmy nadzieje, że może zmieni zdanie i jeszcze powróci.
Co do sezonu 5 to jest już pomysł Jeffa ( rozbiecie go na 2 serie ). Cały sezon A to retrospekcja sezonu B , dlatego pradopodobnie Davis tak rozbił - żeby podkreślić tą retrospekcje i czas teraźniejszy.

Victoria9_B

Rozumiem, a kiedy premiera sezonu 5B i 6?

ocenił(a) serial na 8
NataDiana01

5B ma być w styczniu 2016 roku , a 6 nie wiem

ocenił(a) serial na 7
Victoria9_B

chyba pomylilo ci sie z 7 sezonem. I nawet w nim Tyler nie odejdzie, a jego postac trafi na miejsce dereka, czyli takiego mentora. wtedy liam bd glowna postacia

ocenił(a) serial na 10
Victoria9_B

Sezon 6 będzie z Tylerem bo nie mogą go wyrzucić z serialu, on jest głównym bohaterem nikt nie zajmie jego miejsca aktorzy bedą ci sami może jacyś dojdą kto wie? A co do 6 sezonu to już jest oficjalny zwiastun, a co do daty premiera podobno miała być 21.07 lecz nic nie widziałam może jeszcze trochę poczekamy.

ocenił(a) serial na 8
myszka_sandra

Macie rację wszystkie informacje, które napisałam powyżej nie są błędne, lecz nieaktualne, ponieważ przez pewien czas Tyler chcial odejść z teen wolfa lecz to trwało przez krótka chwilę. Obecnie jest już panel (21.07) na którym wszystkiego się możemy dowiedzieć odnośnie sezonu 6.