tez mam nadzieje :) bo na prawde fajny ten serial :)
ale czytalam ze tutaj fora ;d i właśnie kilka osób mówiło ze trzeci bedzie ostatnim sezonem :(
ciężko mi w to uwierzyć. MVT wie, jaki zysk ma ten serial, zatem wątpię, aby chcieli zakończyć TW po trzecim sezonie. I mam nadzieję, iż będzie sezon czwarty... taki fajny serial może nawet być tasiemcem :D Oczywiście, dopóki są w nim TE wilkołaki. Zmiany głównych bohaterów nie zniosę...
tez mam nadzieje ze bedzie 4 sezon:)
no niestety jednej z głownych bohaterów juz odszedł sezonu :)
ale wazne ze jest Derek Scott i Stiles:)
Jackson... nie przepadam za nim. Ale Stilles, Derek i Scott to trójka najlepszych bohaterów (w tejże kolejności) męskich wg mnie. Z dziewczyn najbardziej lubię Lydię i moją najukochańszą wilkołaczkę <3
ta trójka jest super :) bez niej serial był by nudny ;d
tez lubie Lydie i Erike (nie jestem pewna czy tak sie pisze ;d )
i moim zdaniem Erika fajnie wygladała by jako para z Derekiem ;d
nie, Erica nie jest dla Dereka. Dla niego można wykreować nową postać, może jakąś wilczycę sprzed kilku lat czy coś... poza tym, ma być teraz sporo wilkołaków, może i dla naszej Alfy coś się znajdzie :) Erica niech się skupi na kimś innym :D
mi tam sie podobała scena jak Erika pocałowała Ereka ;d i nawet fajnie razem wygladali ;d
moze i sie znajdzie ;d
moze jeszcze sie okaze ze ta która go przebiła tym kijem czy co tam bylo;d z nim bedzie ;d beka by byla ;d