PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47533
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Czy warto?

ocenił(a) serial na 7

Jestem na początku pierwszego sezonu. Zaczęłam oglądać, bo był bardzo zachwalany, niestety mnie jak na razie nie powala, postacie są jak dla mnie dziecinne i płytkie. Dalej akcja się rozkręca, uważacie, że warto kontynuować?
Jeszcze dodam, że oglądam (oglądałam) takie seriale jak TVD, Plotkara, Faking It, Star-Crossed, BATB, Reign, PLL.

ocenił(a) serial na 7
Blair_19

Gdy zaczynałam oglądac TW miałam podobne podejście..."DENNE POSTACIE I ICH POCZYNANIA KTÓRE ŁATWO PRZEWIDZIEC"...ale musze przyznac, że jest to jeden z tych seriali które oglądasz i nawet nie zauważasz że tak bardzo cię wciągnął.... mam nadzieje że dasz mu szanse bo naprawde warto, przynajmniej dla samego GENIALNEGO 3 sezonu C:

ocenił(a) serial na 7
Iggzys

W takim razie może się przemogę i dam mu szansę :D

ocenił(a) serial na 8
Blair_19

Zdecydowanie. Jakieś 3 lata temu po raz pierwszy miałam styczność z TW. Obejrzałam kilka odcinków i przestałam ''O taki głupi serialik''. Rok temu coś mnie jednak tknęło i znów zaczęłam go oglądać. Tak mi się spodobał że obejrzałam wszystkie sezony (wtedy 4) w ciągu bodajże 2 tygodni.Ostatnio oglądałam po raz 3 całość i nadal jestem zachwycona :) Uwielbiam 3 sezon, aktorów. Też oglądam Faking it, PLL + jeszcze TVD i The Orginals. Także z całego serca polecam :)