PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47517
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Pewnie słyszeliście, że ma być drugi banshee i może być to facet. Jak Danny powiedział bliźniakowi,
że nie może być z wilkołakiem to od razu pomyślałam że to może on nim będzie. Jego odpowiedz na
pytanie Ethana dla mnie była dziwna i bez sensu. Może on ma trochę inne zdolności niż Lydia i
może wyczuć takie rzeczy.?
Jak uważacie?

RuziK

Ja myślę, że on jest zwykłym człowiekiem nie żadnym kolejnym nadnaturalnym. Po prostu się jakoś dowiedział, domyślił, czy zobaczył i tyle (a może ktoś mu powiedział?) i może się po prostu wystraszył związku z wilkołakiem :)

kochamxx

Drugim banshee jest Meredith.

Glonojad16

Całkiem o niej zapomniałam. Ale spoilery na ten temat są o kolejnym sezonie a nie sądzę, żeby jej wątek był jeszcze poruszany chociaż fajnie by było :).
Z tego co gdzieś też czytałam jak dobrze pamiętam to ma sie pojawić brat Lydii i mozliwe, że on będzie banshee.

RuziK

mi się zdaje że Danniemu mógł o wszystkich dziwnych rzeczach powiedzieć Jackson zanim wyjechał, stąd Danny wie. i Danny jest na razie zwykłym człowiekiem

na razie? Coś czytałaś lub masz jakąś teorię czy tak Ci się tylko napisało? :D

RuziK

teorię opartą na tym, że wiele postaci zostaje w coś przemienione lub po jakimś czasie dowiadujemy się, że dana postać jest jakimś mitologicznym pokemonikiem ;p