PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47533
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Zapewne widzieliście już najnowszy odcinek Teen Wolf ...
A więc co sądzicie o Gerardzie , który pod koniec odcinka mówi do Jacksona ( Kenemy ) żeby on był jego panem . To wszystko widzi Peter .
Ciekawi mnie po co Gerardowi Jackson . I czy Peter wkroczy do akcji ?
W zwiastunie 11 odcinka drugiego sezonu widać , że walka będzie się odbywać na boisku laroccros ( nie wiem jak to się piszę ) . Pojawi się także Lydia . Ale po co ?

Mio99

Predzej czy pozniej bylo logiczne, ze przejmie kontrole...Co do odcinka to Ta glowna dziewczyna idiotka daje sie manipulowac jak nie wiem co. A glowny bohater to idiota jesli pomaga gosciowi, ktory predzej czy pozniej bedzie chcial go zabic i jeszcze wypinajac sie no "stado". Moze mowic co chce, ale akurat ten Alpha jakos go nie oszukuje.

ocenił(a) serial na 9
Private

Pomaga Gerardowi, żeby nie zrobił krzywdy jego matce. Gerard jest nieobliczalny, więc ja też bym tak postąpiła. Tak jak jest w przysłowiu: 'trzymaj przyjaciół blisko, ale wrogów jeszcze bliżej'. Sama bym chciała już sie dowiedzieć po co Gerardowi kanima. Mozna jedynie podejrzewać,że do jakiś prywatnych celów, o których pojęcia nie ma nawet jego syn. Peter na początku wydawał się być zadowolony z tego,ze Matt został zabity, ale potem dziadek Argent wyraźnie zbił go z tropu tym,że podał rękę do Kanimy. Sądzę,ze tytuł ostatniego odcinka jest właśnie tym planem Gerarda i wtedy dopiero dowiemy się o co mu naprawdę chodzi...
ześwirowany jest ten dziadek trochę.

ocenił(a) serial na 5
wolfgirl92

Mi się wydaje, że Gerard będzie szukał zemsty za śmierć córki, Kate. W poprzednich odcinkach nawet to było wspomniane, że zrobi wszystko, by dopaść tych, którzy ją załatwili.

Mio99

Dziadek+Kaema= zemsta za córkę,i ogólnie wybicie wilków ,ciekawe co powie Derek Scotowi na fakt iż ten był szanytażowany przez dziadunia

Mio99

Nie mogłeś/aś przed takimi informacjami napisać, że to spoiler? Niektórzy odwiedzający to forum nie oglądali jeszcze najnowszego odcinka. Fajnie tak psuć innym zabawę?

yvonneD

a bylo wchodzic i czytac?

bartek50cent

Akurat nie chodzi o mnie, bo ten odcinek mam już dawno za sobą.
I jeśli w tytule zawarty jest spoiler to nawet nie trzeba na to wchodzić. Samo rzuca się w oczy.

Mio99

Ja wiem, że trochę odbijam od tematu, ale zauważyliście jaki był ten odcinek chaotyczny. Latali po tym posterunku nikt nie mógł siebie znaleźć, każdy robił co chciał. Przypominało mi to odcinek z 1 sezonu w szkole, w którym było tyle błędów, że masakra. Ale ogólnie to lubię ten serial