PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47586
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Kiedy drugi sezon?

ocenił(a) serial na 8

Obejrzałam właśnie cały sezon i zastanawiam się, kiedy rozpocznie się kontynuacja serialu... Derek jest fantastyczny a jak wyszła na jaw afera z Kate to aż mnie wbiło w fotel ;) Poza tym jest przystojny, ale największym atutem serialu jest Stiles!! I wszystko co z nim związane, świetny aktor komediowy... ;D

aneant89

Popieram. Uwielbiam Stilesa. Może i Scott to taki łamacz serc i typowy ''słodziak''. Ale Stiles zawsze potrafi rozbawić. Bez niego serial byłby nudnawy :(

ocenił(a) serial na 8
Olgusia777a

Bez niego nie byłoby serialu... On ma genialne momenty. Ja nie zapomnę jak ukrywał w pokoju Dereka i jak pomagał im Danny (znaleźć nadawcę pewnego sms'a) i nieoceniony tekst Stilesa: To mój kuzyn, Miguel... Albo:
Danny: Czy on ma krew na koszuli? (o Dereku)
Stiles: Och, on miewa częste krwotoki z nosa - i tutaj mordercze spojrzenie Derka... ;))

Kocham ten serial i czekam na nowe sezon drugi, chociaż nie przypadł mi do gustu efekt przemiany w wilkołaka, ta twarz... Mogli to wymyślić trochę lepiej.. ;)

aneant89

Hahahaha xD
Przypomniałaś mi o tym... Już dawno nie oglądałam Teen wolf, kurcze... Mogliby dać już ten drugi sezon, a nie tak się wloką... :/
Uwielbiam momenty ze Stilesem i Dannym :D
Najlepszy:
Stiles: - Do you think I'm attractive?
Miałabym wielkiego banana na twarzy, gdyby Danny powiedział 'yes'...
Noo i ogólnie sceny z Dannym są fajne. Np jak tańczył ze Scottem na balu.. xD

ocenił(a) serial na 8
Olgusia777a

Hahaha... Ten taniec był genialny. I nawet trener wprowadza wiele śmiesznych scen do serialu. Czekam na drugi sezon.

aneant89

Trenera też lubię. Genialne też było jak gadał z ojcem Stilesa... :D
Świetny był moment jak 'Biles' dostał się do drużyny... ^^

Olgusia777a

* w sensie, że na boisko dostał się i będzie grał...
Za późna pora na myślenie dla mnie :/

ocenił(a) serial na 8
Olgusia777a

Zbudował atmosferę wyczytywaniem nazwisk, które dostały się do pierwszego składu.. ;) Co ja tu napisałem? S? Nie B. Baliński wchodzisz do drużyny!! ;)

aneant89

Taa *-*
A później jeszcze ta radość Stilesa, dezaprobata Danny'ego i trenet : -Bilinski shut up <3

aneant89

Uwielbiam Derek i Stilesa ;D a najbardziej podobała mi się scena pierwszego ryku Scotta xd.

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Masz na myśli ryk Scott'a przez megafon? I tekst Drerka: You kidding me... I ten jego wyraz twarzy!! Bezcenny ;D ;)) Serial uwielbiam. Jest tyle momentów, kiedy można się zdrowo pośmiać!! Kolejny przykład, kiedy Stiles poszedł do szpitala i zrozumiał, że Alfą jest wujek Dereka. To przerażenie i histeria: zaraz zginę! Boski jest, no ;) Albo jak się upił.. ;) Można wymieniać do jutra ;)

aneant89

Tak , i tekst Stilesa : Odgłos kota , duszonego na śmierć xd. Myślałam , że padnę :) Nie no , kocham ten serial :) chociaż muszę przyznać , że miałam zamiar go obejrzeć zaraz po premierze , ale koleżanka powiedziała mi , że ten serial jest żałosny i w końcu nie obejrzałam , ale dwa tygodnie temu byłam u kuzynki , która zmusiła mnie do obejrzenia tego serialu , właściwie najlepszych momentów , czyli : Mój kuzyn Miguel , oraz pierwszego ryku i od tamtej pory nie oglądam właściwie nic innego :) I oczywiście wiedziała , że spodoba mi się Derek i Stilesa teksty ;D nie mogę się doczekać drugiego sezonu :P

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Ja widziałam zwiastun w internecie, ale potem całkiem zapomniałam o tym serialu. Dopiero kilka dni temu szukałam sobie czegoś do obejrzenia i trafiłam przez przypadek na Teen Wolf. I nie żałuję. Super serial... Ja też nie mogę się doczekać kontynuacji ;)

aneant89

Ja oglądałam najlepsze momenty z moich ulubionych seriali na youtube i tej samej autorki były najlepsze sceny z Teen wolf. Zachwycił mnie już od razu Stiles, więc dzięki niemu obejrzałam serial i dzięki niemu polubiłam go :)

aneant89

Ja słyszałam , że drugi sezon ma być w czerwcu i ma być dużo perypetii miłosnych Stilesa i Derek ma mieć jakąś dziewczynę. Mi to oczywiście na rękę bo Derek i Stilesa to najlepsi aktorzy xd.

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Ja słyszałam, że w 2 sezonie derek zbuduje watahę czy sprowadzi starą, jakoś tak. oby... ;)

aneant89

szkoda tylko , że tak mało odcinków jest w pierwszym sezonie :(

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Właśnie ciekawe czemu kręcą 12 odcinkowe serie a nie 22... Mogli by zrobić więcej ku uciesze fanów ;D

karolsztynek

Miłosnych perypetii Stilesa? OMG dostanę skurczu twarzy od ciągłego uśmiechania się podczas oglądania drugiego sezonu :D
Hahahaha xD Nie wyobrażam sobie Derka z dziewczyną... On taki jakiś... Odizolowany od świata mi się wydaje. I nie chciałabym, żeby Stiles był z Lydią, bo to by było takie jakieś za proste... Z Dannym gdyby był by było fajnie... :D
Ale przecież jest możliwość, że będą 24 odcinki :)
Myślmy pozytywnie.

ocenił(a) serial na 8
Olgusia777a

Stiles nie będzie z Lydią - tak mi się przynajmniej wydaje po obejrzeniu promo drugiego sezonu. Ona została ugryziona prze Alfę, ale nie zmieniła się w wilkołaka, ale nie jest też normalna. Pada taka sugestia, kiedy Scott i Stiles odwiedzają ją w szpitalu.
Stiles: Rany się zagoiły?
Scott: Nie, wręcz przeciwnie, nie przemieniła się.
Stiles: Skoro nie jest wilkołakiem to kim jest?

W promo widziałam scenę, jak całowała się z Jacksonem, który już jest wilkołakiem, i tak jakby wpuściła do jego krwiobiegu truciznę, ale on po chwili się uleczył. Więc coś z nią jest ewidentnie nie tak.
Derek i dziewczyna? No way!! To do niego nie pasuje!!! ;D Mam tylko nadzieję, że nie skończy się tak jak z ciotką Alison, że go zdradziła i spaliła całą jego rodzinę!
Ja mam wielką nadzieję, że będą 24 odcinki, ale zazwyczaj serie robią po tyle samo epizodów i skoro w 1 było 12 to w drugim będzie tyle samo.. ;( Poza tym pojawia się nowi łowcy i będzie ich więcej i będą silniejsi niż ojciec Alison. Czy wy także zauważyłyście, że ojciec Alison w Teen Wolf gra łowcę wilkołaków w The Secret Circle gra łowcę czarownic? Hahaha... Cóż za zbieg okoliczności ;) Może seriale się połączą ;D

aneant89

No mam nadzieję, że nie będą razem, bo jakoś tak do siebie nie pasują mi :/

Niee, czasami robią inaczej. W jednym serialu co sezon był jeden odcinek więcej, w innym przybywało po parę odcinków. W jeszcze innym ubywało, więc różnie bywa, trzymajmy kciuki, by i tu różnie było :)
Ja zauważyłam... Ten jej ojciec jakoś ma po prostu takie rysy twarzy i oczy, że idealnie pasuje do roli tego złego albo po prostu łowcy. Ale jakoś teraz to The Secret Circle przestałam oglądać. Chyba już 5 odcinków temu. Nie trawiłam tej słodkiej Cassie, przez co cały serial był dla mnie nie do zniesienia... :/

ocenił(a) serial na 8
Olgusia777a

Dla mnie nie do zniesienia był, jest i będzie always - Adam!!!!!! To jest kompletne nieporozumienie, on jest kompletnym nieporozumienie i ten jego głos, który (chyba!!) mamy uważać za seksowny!! To jakiś kiepski żart... Cassie też mnie denerwuje, ale jak już zaczęłam oglądać serial to obejrzę do końca... Bardzo lubiłam Nicka i teraz Jake'a - w końcu to bracia Amstrong! ;) Wracając jednak do Teen Wolf to mi Jackson nie pasuje do Lydii również. Mam nadzieję, że znajdą dla niego jakąś ładną, skromną dziewczynę, bo on zasługuje na szczęście. Jego postać wzbudza we mnie litość, współczucie... Na początku myślałam, że to złość, za to co robił, jaki był, ale później zrozumiałam, dlaczego jest taki a nie inny. I muszę przyznać, że zrobiło mi się go szkoda. Może nie miał na początku dobrych intencji, to chyba z biegiem wydarzeń trochę się zmienił. Na dobre i dlatego życzę mu jak najlepiej ;))

ocenił(a) serial na 10
aneant89

kiedy 2 sezon bęndzie??? wie ktos???

ocenił(a) serial na 8
---PAWLO---

Drugi sezon najprawdopodobniej w czerwcu.. ;( Dopiero...

aneant89

Noo zasługuje :)
A ona zasługuje również na jakiegoś niezłego, mądrego, przystojnego faceta i mam nadzieję, że takiego jej dadzą... Ciekawie by wyglądała z Derekiem xD
A co do 'The Secret Circle' również lubiłam Nicka i przez jego śmierć przestałam oglądać... Może obejrzałam później jeszcze ze dwa odcinki czy trzy, ale bez niego to nie było to samo... A Jake na początku też lubiłam... Ale później stał się taki dla mnie za słodki, a nie lubię jak coś jest za słodkie, bo jak za dużo słodkiego to tak trochę mnie mdli... Wyobraź sobie lody czekoladowe z polewą czekoladową i z czekoladą w środku + gorąca czekolada do popicia i czekolada do przygryzania... Jakoś mnie tak ta wizja nie pociąga... :/
Ale rozumiem, gusta są różne... Tak samo nie każdy musi lubić Stilesa (choć nie wiem dlaczego ktoś miałby go nie lubić xD )

ocenił(a) serial na 8
Olgusia777a

Masz rację co do Jake'a. Jest przysłodki. Natomiast Nick był idealny!! Taki zbuntowany, idealny... Niestety go uśmiercili, bo podobno miał kłopoty z producentami - kłócili się ;( Trudno, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... Lydia też powinna mieć fajnego faceta, ale Derek chyba nie pasuje do niej. Mam takie wrażenie, że on powinna mieć mózgowca.

aneant89

Szkoda, że go uśmiercili, bo był boski :(
Nie pasują do siebie... W ogóle ich razem nie widzę w mojej wyobraźni, dlatego chciałabym ich zobaczyć na ekranie. Są wielkim przeciwieństwem... Myślę, że na początku mieliby takie relacje jak Derek ze Stilesem... :)
Ale chciałabym zobaczyć jak Derek w końcu komuś zaufa... :D

ocenił(a) serial na 8
Olgusia777a

O ja też. On nie może cały czas być taki nieufny i sam. Myślę, że by była ostra jazda, gdyby Derek kręcił z Lydią ;D

aneant89

Hahahaha xD
Już wyobrażam sobie minę Stilesa, jak by to zobaczył... Pewnie na początku by chciał się bić z Derekiem, a później by zobaczył mordercze spojrzenie Dereka i by uciekł... *-*

ocenił(a) serial na 8
Olgusia777a

Stiles kontra Derek!! Super perspektywa ;)