.. jest taka:
Niedopatrzenia w scenariuszu, zatracająca się logika określają ten serial na 2 czyli wysoko,
bo taki standard dla amerykanów ;) Całość ratuje Stiles i jego poczucie humoru :) najgorsze
jest chyba to, że pomimo tej lekkiej amerykańskiej głupoty jest w tym serialu coś, co ciągnie
do jego oglądania :) dlatego osobiście daję 5
Tylko po mnie nie jechać ;) :D to tylko moje zdanie :)
OK, OK
Wiem coś wciąga, ale też nie wiem co(tak jak w Nine Lives Of Chloe King- choć tu wiem-Alek)
Ja tam oceniam wyżej, bo dopiero zaczynam i jeszcze nie nudzi (skończyłam na 3, bo ogl z kuzynką, która to już widziała, ale chce jeszcze raz, a przyjeżdża do mnie ok co miesiąc, więc nie wiem kiedy będę kontynuować)
oczywiście miłego oglądania życzę .. ale zwracaj uwagę na szczegóły ... :) podczas pełni pokazali księżyc nie w pełni :))) Po strasznych wydarzeniach grupy małolatów, już na drugi dzień byli w szkole - nikt się nimi nie interesował :) to są drobnostki, ale osobiście lubię oglądać to co ma sens :) chociaż właśnie zacznę pewnie z nudów drugi sezon oglądać .. Ech .. idę wciągnąć :D ;)
Dla mnie też ten serial to totalne głupoty dla nastolatków, ale wciąga strasznie. Jak już zaczniesz oglądać, nie możesz się oderwać. Wczoraj np. obejrzałam za jednym zamachem 3 odcinki, a miałam nie oglądać.
Dokładnie :) znam to uczucie ... Ma w sobie taką nutę tajemnicy .. a cała reszta to tak dla mnie lekka szmira :) ale cóż .. wczoraj wciągnąłem dwa odcinki drugiego sezonu :) więc w tym okresie gdy w TV nie mają nic ciekawego na wakacje pozostanie mi oglądać ten serial :)