Kto według was jest najprzystojniejszym bohaterem w serialu? W mojej opinii są to: na pierwszym
miejscu Jordan Parrish, na drugim Peter Hale a na trzecim Chris Argent. A jaka jest wasza opinia?
1-Isaac
2-Peter
3-Stiles
Hahahah chciałam napisać Liam ale to nie ta konkurencja. On by miał u mnie pierwsze miejsce ale w najsłodszy bohater. :)
Warto zaznaczyć, że 99% obsady jest przystojna :) Moim numerem jeden(biorąc pod uwagę wyłącznie wygląd) był Jackson, ale Stiles, Parrish, Liam i Garrett też dają radę. + Jeśliby wymienić najładniejsze dziewczyny to moje top3: Lydia, Malia, Violet.
Derek
Isaac
Jackson
Liam
O ile ostatni dwaj są kwestią gustu i wyborem subiektywnym o tyle Derek i Isaac wydają mi się wyborem najbardziej obiektywnym. A już na pewno Derek, grany przez bardzo urodnego Tylera :)
Każdy ma swoje zdanie co do bohaterów serialu, a ich jest naprawdę dużo, tylko niektórzy schodzą na dalszy plan co nie podoba się fanom serialu, każdy powinien mieć swoje pięć minut w każdym odcinku i faktycznie większość obsady męskiej jest przystojna, ale niektórzy są tacy gorący i pociągający, że czasem mam wrażenie, że niektórzy moi znajomi mają po prostu fobię na daną osobę. Moja przyjaciółka ma akurat fobię na Peter'a i Argent'a, mój brat na Stiles'a, koleżanka, która zaproponowała mi ten serial rok temu na Isaac'a.
Nabijasz się czy naprawdę tak uważasz? Bo nie wyłapałam ;)
Szczerze mówiąc ja się ślinię na przystojnego tatuśka,
ale pewnie mało kto ze mną to podzieli ze względu na młodą publiczność ;)
Jeżeli chodzi o Chrisa to jestem śmiertelnie poważna :P
Zobaczyłam właśnie aktora na gifach podczas jakiegoś wywiadu, na dodatek obok Tylera - wygląda SUPER i to lepiej od Dereka!
A mi sie podoba Scott! Nie wiem czemu nikt o nim nie wspomniał, może ma troche krzywą żuchwę ale za to jego oczy są według mnie bardzo hipnotyzujące.
Właśnie tego słowa mi brakowało, dziękuję. Rzeczywiście, jego spojrzenie należy do jednego z najlepszych :)
Według mnie, niemal cała obsada atrakcyjna. Mamusie z tatusiami również :)
wszyscy są nieźli :D
1. Derek
2. Jackson
3. Isaac
to chyba takie najbardziej oczywiste. :)
no i jasne że Peter, Chris, Scott, każdy facet z serialu ma coś w sobie ;)
Według mnie najprzystojniejszy był (niestety) Isaac. Dalej nie rozumiem jak mógł odejść... Na drugim miejscu chyba Stiles, kocham jego urodę. Ogółem jest uroczy, ale czasami ma też w sobie to coś co przyciąga kobiety :D
A na trzecim... Jackson chyba, ale Scott i Derek też są niczego sobie więc się nie mogę zdecydować ;)
Od początku Derek <3 Jackson tez był bardzo przystojny. Zresztą każdy ma coś w sobie, ale jak dla mnie najlepsza jest ta dwójka. :)
1. Derek,
2. Parrish, Peter, Isaac, Chris
Przy czym Derek to dla mnie fenomen, bo mnie generalnie tacy ciemni bruneci nie biorą, a tutaj ten pan bierze bardzo... A Parrish i Isaac to już bardzo w moim guście.
Peter, Derek, Chris, Jackson i w sumie fajnie wyglądał Stiles kiedy był Nogitsune- taki mroczny, może coś w tym jest, że kobietom podobają się ci "źli" :D
Powiem tak na początku był tylko i wyłącznie Derek, niestety z każdym nowym sezonem pojawiał się ktoś nowy i przystojny.
1 sezon - Derek definitywnie i Jakson
2 sezon - Derek, Jakson, Isaac,
3 sezon - Derek, Isaac, Parrrish
4 sezon - Derek, Parrish, LIAM!!!!!!!
Oczywiście pomijam panów starszych wiekiem, ale młodych duchem :) Jak Papa Argent, który jest bezkonkurencyjny!
Czyli podsumowując Derek (z nim można robić rzeczy dla dorosłych :d) i LIAM, który jest słodziutki i młodziutki! :)
1. Parrish
2. Peter
3. Chris
Starsi panowie najlepsi ^^ Ale nie powiem, tęsknię za przystojnym Isaakiem i Jakcsonem :3
U mnie jest:
1. Peter/Derek - hot
2. Parrish/Jackson - podobny typ urody, te oczy Parisha i te kości policzkowe Jacksona...ahhh
3. Isaac/Scott - obaj panowie fajnie się wyrobili
tuż za podium Stiles (wyjątkowo niekorzystnie wygląda w tym sezonie, najlepiej mu było w króciutkich włosach).
Liam dla mnie za młody (toż to chłopczyk-cukierek) a reszta mnie nie kręci no może z wyjątkiem Argenta który jest całkiem fajniutki.
1. Isaac
2. Parrish
3. Stiles
4. Jackson
Kolejność raczej przypadkowa, nie mogę porównywac ich urody, bo wszyscy są boscy.
Stiles,
Scott,
Isaac,
Liam,
Chris,
Parrish,
Peter,
Derek,
Jackson
Nie potrafię wybrać :c!
to ja się porwę na straszą cześć obsady :
1.Derek
2. Peter
3.Papa Stalinsky
4. Chris
no i mój słodki wilkołaczek Isaac
1.Isaac(boże czemu odszedł)
2.Stiles, Derek
2.Jackson, Liam
W sumie prawie każdy jaki się pojawia jest przystojny, oprócz tych bliźniaków. No sory, ale jak na nich patrzę to widzę delfiny z downem.
Bliźniacy zawsze mi coś przypominali, ale dopiero Twoje porównanie mnie oświeciło, hahahahhahahaha trafiłaś w sedno!
Najprzystojniejszym jest zdecydowanie Isaac te jego oczy eeh !! <3 szkoda że już nie gra w TW :(
A najslodszym oczywiście że Liam <3 !! uwielbiam go !
1 Derek
2 Chris (z brodą czy bez, nieważne, byleby miał dużą broń)
3 Jackson i Isaak
1. Derek, Peter, Deucalion
2. Isaac, Scott, Stiles, Chris (młodsza jego wersja też:)
3. Parrish
4. Liam, Jackson
Derek, Isaac, Peter. Scott to taki misio, ale nie nalezy do typowych przystojniaków. Stiles też mi się podoba, ale nieco bardziej męsko wygląda w "Więzień Labiryntu".