PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47587
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Jest już taki temat odnośnie panów więc czas na kobietki! U mnie jest tak:
1. Kira - to pewnie te azjatyckie korzenie
2. Lydia - śliczna, piękne usta i włosy kontrastujące z jasną karnacją, czasem przypomina porcelanową lalkę jest taka śliczna
3. Pani Morell - nieprzeciętnienia, hipnotyzująca uroda
tuż za podium jest Alison - piękna łowczyni, wyraziste rysy twarzy, ładna smukła sylwetka. Malia ma banalną urodę aczkolwiek jest całkiem ładna. Najgorsza dla mnie jest Cora i Kate. Erica natomiast zbyt wulgarna chociaż wiem że nadanie jej takiego imagu miało to na celu pokazanie jej przemiany i zyskanie pewności siebie, ja jednak wolę subtelniejszą urodę.

ocenił(a) serial na 9
sesze

Kira/Malia/Cora

ocenił(a) serial na 9
sesze

Mi się bardzo podoba Allison od samego początku. Ma w sobie coś.

ocenił(a) serial na 10
sesze

1. Kira,
2. Malia
3. Lydia

ocenił(a) serial na 10
oORyuzakiOo

1.Malia
2.Lydia
3.Kira

sesze

1. Lydia
2. Malia
3. Violet (nie wiem czemu do tej pory nikt o niej nie wspomniał? mnie osobiście się strasznie podoba)
Tuż za podium Kira, Allison i Cora (biorąc pod uwagę wygląd Cory, a nie aktorki, która w Reign wygląda dla mnie jak milion dolców :))

ocenił(a) serial na 6
sesze

1. Kira/Lydia
2. Hmm, Cora, Erica (O Erice to chyba zapomnieliście :D)
3. Allison
4. Malia

sesze

Malia i Pani Morell ;)

haarbour

a i jeszcze Paige ( dziewczyna Dereka kiedy był młody :D)

ocenił(a) serial na 7
sesze

Mimo, że wszystkie bohaterki są ładne, to numerem 1 jest LYDIA. Przepiękna, te rude włosy, idealne usta, kości policzkowe, oczy, sylwetka, głos. Serio, sama chciałabym tak wyglądać. Oby piękna Lydia była z pięknym Parrishem :D

ocenił(a) serial na 1
kropkaaa

Żartujesz? Ładna może jest, ale przepiękna? To chyba zbyt mocne słowa jak na zupełnie zwyczajną dziewczynę, a w dodatku średnią aktorkę XD

ocenił(a) serial na 10
Lady_Gaga2274

Są różne gusta :) Wg mnie Lydia jest prześliczna. :)

ocenił(a) serial na 8
sesze

1 miejsce zdecydowanie Malia i Erica. Malia jest ładna z twarzy, fajne wlosy i najlepsze nogi w calym serialu a poza tym z zachowania jest fajna, taka z pazurem trochę, ma to cos jak dla mnie, najbardziej ze wszystkich bohaterek. Erica jako wygląd taka jak by to powiedziec, taka sucza w pozytywnym tego słowa znaczeniu i fajny tyłek.

2 miejsce to hmm Alisson chyba, zarąbista figura, z twarzy moze byc.

3 Lydia, fajne nogi i poza tym... poza tym nic... z twarzy w sumie przecietna według mnie, z zachowania toleruję ja od 3 sezonu, w drugim i pierwszym sezonie jej zachowanie mnie wnerwiało po prostu.

4 Kate, gorąca mamuska, fajna figura i ma cos w sobie.

5 Kira, zdecydowanie nie lubie japonek, ale zawsze tak miałem. Ładna jest jak zepnie włosy i się ubierze a nie zasuwa w stroju w jakim walczyła z berserkerami...

Pani Morrel, Cora i większosc innych dziewczyn mają jedną wspolną cechę... nawet nie wiem ktore to są, co prawda teraz wiem i kojarzę, ale jak się swiezo pojawiły to musieli je pokazac po kilka razy zebym w koncu załapał ktore to sa... kompletnie bez wyrazu, bez tego czegos, w sumie bez niczego... a Cora w dodatku mnie tylko wkurzala i przez nią Derek stracił swoje Alfowanie...

ocenił(a) serial na 7
sesze

1. Malia
2. Lydia
3. Allison...

Kira jakoś mnie nie przekonuje, ładna nawet ale nie tak jak one. W Erice było coś zbyt agresywnego...

sesze

1. Lydia
2. Erica, Allison
3. Kira, Kate

ocenił(a) serial na 10
sesze

1. Lydia
2 .Allison
3. Kira

ocenił(a) serial na 8
sesze

1. Paige-zdecydowanie najśliczniejsza dziewczyna w serialu.
2. Allison-mega figura.
3. Malia-ładna buźka

Nie lubię Azjatek a więc Kira odpada a Lydia jest przeciętna, ładna ale że tak powiem dupy nie urywa.

użytkownik usunięty
sesze

1.Lydia, zdecydowanie.
2.Malia
3.Pani Morell

sesze

Lydia/Alison nie mogę sie zdecydować :) Lydia za te piekne usta, kości policzkowe, rude włosy i za cere jak u lalki, a Alison za ciemna oprawę oczu, włosy, figurę i ten uśmiech.
Malia ma bardzo seksowne ciało :)
Kira mi się nie podoba ani trochę.

ocenił(a) serial na 8
sesze

1. Malia
2. Kira (uwielbiam Azjatki ehh:)
3. "Pani Morell"

ocenił(a) serial na 10
sesze

1. Lydia
2. Allison
3. Malia
Moim zdaniem Kira jest najgorsza, ale to pewnie dlatego, że nie podoba mi się azjatycka uroda. Natomiast Lydia ma przepiękne usta i włosy. Malia też teraz jest niczego sobie ;)

sesze

Najbardziej podoba mi się uroda Kiry, ale to nic nowego, bo zachwycają mnie Azjaci i Azjatki. Bardzo też podoba mi się Lydia, ma wspaniałą urodę, piękne rude włosy, duże oczy, śliczna cera, świetny gust. :)

ocenił(a) serial na 8
sesze

Allison, Malia, Lydia.

ocenił(a) serial na 5
sesze

1. Lydia
2. Kira
3. Morell
Allison też może być, a Malia - zależy od odcinka. Jak dla mnie te trzy wymienione na górze zawsze wyglądają świetnie.

ocenił(a) serial na 10
sesze

1. Lydia
2. Malia
3. Kira , Cora

doma1997

1. Zdecydowanie Lydia <3

2. Malia

3. Allison

ocenił(a) serial na 10
Quaint_2

1.Lydia,2.Maila,3.Kira

ocenił(a) serial na 9
sesze

Lydia najładniejsza, od początku mnie urzekła jej uroda. A oprócz niej Allison i Erica :)

ocenił(a) serial na 1
sesze

1. Alison- piękny uśmiech, śliczne i ciemne oczka, świetna figura.
2. Malia- śliczna buzia, piękne ciałko.
3. Erica- seksowna, wyzywająca i piękna :)
Cora też jest ładna, ale dziewczyny powyżej bardziej trafiły w mój gust niż ona. To samo mogę powiedzieć o Kirze i Pani Morrel. Lydia według mnie jest przeciętna, wręcz bardziej brzydka niż ładna. Przepraszam, ale taki już jest mój gust i moje zdanie na jej temat i nie mam zamiaru go zmieniać.

sesze

1. Lydia
2. Malia
3. Alison
Kolejność w sumie przypadkowa, wszystkie piękne, każda inna.