Jak tak można zakończyć odcinek.?! W ogóle moim zdaniem chyba na siłę próbują wymyślić fabułę. A szkoda bo serial na poczatku byl na mocne 8
To dlatego, że 5x15 i 5x16 to tak jakby jeden odcinek o wyciągnięciu Lydii z Eichen House tylko że przecięty na pół
z każdym sezonem obniżam ocenę serialu. dzisiaj skończyli na 1/10. dziwne przeskoki w czasie, niezrozumiałe sceny
[SPOILER]
przeszkadzało mi, że tak szybko bohaterowie przeskakiwali pomiędzy poszczególnymi scenami. nie mówię tutaj oczywiście o planowaniu akcji w Eichen House, tylko np. na samym początku Scott i Stiles jedzą samochodem za radiowozami do szpitala, a już w następnej scenie są tam przed policją i na dodatek wystraszyli się trochę, gdy ojciec Stilesa się tam pojawił (wg. mnie trochę to bez sensu, chyba, że teleportowali się i zostawili ich daleko w tyle, ale w tym serialu wszystko jest możliwe :D ). Może to innym nie przeszkadza, ale dla mnie osobiście jest nielogiczne. Ale to tylko moje zdanie. Każdy może widzieć to inaczej ;)
Alfa i Beta vs 4 straznikow walka "zajebista" = ironia .... \tak ciezko wymyslec kilka chwytow aby ich poskładli ?a nie takie cos nam daja ze oni se wstają, zaświeca oczami i koniec walki WTF ? Btw dlaczego juz nie zmieniaja wyglądu swojej twarzy ? szkoda czasu na make-up ?
I jeszcze jedno- te odcinki sa do bólu nudne , przez caly sezon B beda zbierac ekipe . To ja na to 6 miesiecy czekałem ?
Ale takie sceny są od pierwszego sezonu. Występują w innych serialach które oceniłaś dużo wyżej. (Oceny się nie czepiam bo to każdego z osobna ocena). Jednak ten sezon jest dużo lepszy niż poprzedni, samo zachowania Stilesa wraca z sezonów 1-3 więc to już podnosi ocene.