PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Właśnie wczoraj zaczęłam oglądać ten serial. Godzinę temu skończyłam pierwszy sezon i nie mogę się oderwać od laptopa:D Wciąga okropnie. Największe wrażenie zrobił na mnie chyba Derek (z przyczyn oczywistych):D Ponadto Team Stilerek wymiata, w ogóle sam Stiles jest mega:D Te jego teksty, przy ostatnim odcinku plunęłam kawą ze śmiechu:) Mam takie mało pytanko, niektórzy z was są na sezonie trzecim, więc czy Derek nadal żyje i czy sparują go z kimś?

ocenił(a) serial na 8
aangelika21

wciąż żyje, ma się bardzo dobrze, i właśnie tak jakby romans się zaczyna :) więcej nie powiem, żeby nic ci nie zdradzać :)

aangelika21

piona! ja zaczęłam oglądać we wtorek dziś mamy czwartek a ja skończyłam oglądać najnowszy odcienk 3 seonu, też od początku uwielbiam Dereka ma coś w sobie ten Hoechlin:D

ocenił(a) serial na 9
expiry

Hhee, no w chwili obecnej oglądam 8 odcinek 2 sezonu, więc dziś powinnam kolejny sezon zaliczyć i jak dobrze pójdzie to zacznę jeszcze trzeci:)

ocenił(a) serial na 9
expiry

No to super, bo aż szkoda by takie ciasteczko się marnowało:)

expiry

Też zaczęłam oglądać go jakiś tydzień temu i tak mnie wciągnął że w dwa dni poszły wszystkie odcinki:D

aangelika21

podsumowujemy.... gdyby nie Derek to Teen Wolf nie byłby tak udanym serialem!:D kto się zgadza? haha

ocenił(a) serial na 9
expiry

Hahaaa, sama prawda, gdyby nie on to nie oglądałabym chyba serialu:))) Ponad to, zajebisty avek masz:D

aangelika21

a dzięki:D to gif jest obczaj http://media.tumblr.com/tumblr_m6cn273ZAS1rp5adx.gif

ocenił(a) serial na 9
expiry

Hahaa, genialne po prostu, gif ten, już znajduje się u mnie w komórce:DD

ocenił(a) serial na 6
aangelika21

"nie mogę się oderwać od laptopa:D"
Ha , miałam to samo ;D Teraz jestem juz na 3 sezonie i z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki ;)

ocenił(a) serial na 9
Sarah_7

No ja już nadrobiłam wszystko:) Zaskakujące jest to ja serial może wciągną, nic sią wtedy nie liczy (nawet potrzeby fizjologiczne) :D

ocenił(a) serial na 6
aangelika21

I to jak bardzo wciągą ;D
Jakieś ulubione postaci :>

Sarah_7

oczywiscie Derek haha lubie tez Lydie, Isaac'a, Scotta i Styles'a

ocenił(a) serial na 6
expiry

To samo co u mnie ;D
Chociaż ja bym jeszcze dodała Petera , Chrisa Argenta i Kali.

Btw , niezły avek :>

Sarah_7

a dzieki:D no tak Petera tez lubie ale przez The secret circle nie bardzo lubie aktora grajacego ojca Alison a Kali nie moge wybaczyc po tym jak wbila rure w mojego Dereka hahaha:DD

ocenił(a) serial na 6
expiry

Dziekuję za przyjęcie zaproszenia ;)

TSC jeszcze nie miałam okazji zobacyzc , dobry/fajny chociaż :>
Ale sama w sobie Kali jest ciekawa postacią ;)

Sarah_7

powiem szczerze.. lepiej nie ogladaj TSC bo jak go polubisz tak mocno jak ja to sie zalamiesz ze nie bedzie 2 sezonu.

haha spoko:D

ocenił(a) serial na 6
expiry

No własnie wczoraj zaczęłam 1 odcinek i jakos specjalnie super to to nie jest ;p

Sarah_7

mi sie spodobalo ale po 3 odcinku chcialam udusic Cassie za to ciagle otwieranie buzi denerwujaca jest troche a jak z nudow obejrzalam caly 1 sezon jeszcze raz to stwierdzilam ze nie ma sie czym podniecac

ocenił(a) serial na 6
expiry

Ja na razie jak obejrzałam 1 odcinek i jak na razie nie ciągnie mnie dalej..chyba , że jak bede sie nudzic to dopiero w tedy ;)

polecam :
http://www.youtube.com/watch?v=nTWqss0Pzwg