Od pewnego czasu intryguje mnie to, co stało się z ojcem Scotta? Czy zostało coś na ten
temat wspomniane w którymś odcinku, bo może po prostu przeoczyłam? :)
Było coś o nim wspomniane w 1 sezonie, ale dokładniej to nie pamiętam. Pamiętam scenę kiedy Scott i jego mama rozmawiają o ojcu w mieszkaniu
Scott jeszcze wspominał coś o swoim ojcu na stołówce o mieszkaniu razem z nim , ale tylko , że z nim mieszkał . W 5 odc 1 sezonu kiedy matka Scotta rozmawiała z nauczycielem mówiła , że Scottowi lepiej jest bez ojca , że przynajmniej jej się tak wydaje . Mam nadzieje, że niedługo wyjaśnia co się z nim stało , bo rzeczywiście robi się to intrygujące ;)
Dzięki za informacje :D
No to wiecie, jeszcze za niedługo się okaże, że tatuś wkroczy do akcji :)
Mam takę teorię że jest on tym "co ma nadejść". Obstawiam że mógł być on także alfą :) ( Weterynarz rozmawiał o tym z panią psycholog)
na pewno rozwiną ten wątek w 3s. :))))) Mam przeczucie że tatuś Scott'a nie jest byle kim... .
Jeff Davis mówił coś że 3s. podzieli na 2 wątki. Każdy będzie rozwijał przez 12 odcinków.
Obstawiam, że:
1-szy będzie dotyczył Jacksona, jego pochodzenia i to dlaczego miał niebieskie oczy. Tylko rodowite wilkołaki takie mają...
2-gi będzie dotyczył właśnie ojca Scott'a...
Raczej nie widzę przyszłości dla Stiles'a i Lydii, skoro ona kocha Jacksona, więc może Stiles będzie z Ericą. Wyznała mu przecież, że się w nim kochała...
Podoba mi się taki plan :D Fajnie by było~ No i nie zapominajmy o nowej paczce
Raczej nie wydaje mi się, że Stiles będzie z Ericą. Ona raczej już stworzyła sobie bardzo ważną więż z Boydem. Jeśli oczywiście przeżyli spotkanie z nowymi wilczkami ;)
Raczej obstawiałabym, że Jeff postawi na to, czym fani go bombardują od dość dawna- a mianowicie na Stereka xD To będzie trochę dziwne, ale jak oglądałam i czytałam wywiady albo jego wpisy na twitterze to on jest bardzo zainteresowany i otwarty na tę opcję:)
Kurde, chcę 3 sezon :(