Opening 2 sezonu jest krótko mówiąc zajeb****. No po prostu tak mi się podoba że to
masakra :). Przedstawienie aktorów i ta muzyka wszystko łączy się w przecudny opening. A
wy co o nim myślicie? :D
Dokładnie! Kiedy pierwszy raz go zobaczylam nie mogłam wyjść z podziwu. :) O wiele lepiej niż jak w 1sezonie, gdzie openingu w ogóle nie było (nie licząc zwykłego napisu Teen Wolf). Oddaje klimat serialu. Po prostu wielkie brawa dla pomysłodawcy i wykonawcy. ;)
Dokładnie! Jest fantastyczny. Nie wiedziałam, że inni również zwrócili na niego uwagę. Myślałam, że to tylko ja oszalałam na jego punkcie. :) Kurczę, ten serial naprawdę ma niezły potencjał, uwielbiam Dereka - szczególnie teraz - ze szczyptą złego charakteru, Stiles jest nie do zastąpienia i jego poczucie humoru powala, lubię postać Lydii, która jest trudna do zinterpretowania, a i Scott wyprzystojniał. :) Same plusy.
właśnie ;p jakoś za bardzo jest ona przedstawiona ze Jacksonem :P no ale mnie sie tam tez opening podoba:)
mnie również się podoba...chyba najlepszy ze wszystkich seriali jakie ogladam:)
Nio Pamiętniki Wampirów są lepsze ale za to pamiętniki nie mają takiego fajnego openingu ;))