PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47532
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Parrish

ocenił(a) serial na 9

Były juz spekulacje w innych tematach, ale myślę że taki jeden na ten temat by się przydał. A
mianowicie o postaci Jordana Parrisha. Jak myślicie - czym jest? Musi być to coś dobrego, bo na
liście celów jest zapisany za 5 milionów. I najważniejsze - czy jest dobry, czy zły?

ocenił(a) serial na 9
RobertSolski

Po tej scenie z nowego zwiastuna, gdy wychodzi cały umazany popiołem, a wcześniej był pokazany palący się samochód szeryfa (z którego pewnie Parrish korzysta), wnioskuję, że jest jakiegoś rodzaju feniksem.

ocenił(a) serial na 9
RobertSolski

Chodzi po internecie już cała teoria z dowodami na ten temat.
Według legend feniksy są nieśmiertelne lub mają zdolność utrzymywania stałego kuszącego wyglądu. Cały Parrish.
Feniksy są także bardzo mądre i przebiegłe, ale tutaj bardziej o inteligencje chodzi.
A co do zwiastuna: jeśli feniks umrze w płomieniach może się odrodzić, oczywiście z popiołów a dowody są właśnie w zwiastunie ;)
Cała teoria znaleziona na tumblru: http://hoechlder.tumblr.com/post/92829135117/thedevilmonkey-so-since-parrish-is- a

ocenił(a) serial na 6
shadow34

ciekawa teoria i na bank lepszy feniks od syreny xd

ocenił(a) serial na 5
SaiRIthy

W sumie pomysł fajny, ale znowu dochodzimy do problemu wrzucania do Teen Wolf bestiariusza na miarę Supernatural. Nie że Teen Wolf nie może korzystać z feniksów, skoro te już pojawiły się w SPN, ale to trochę mnie irytują te nowe stworzenia wyciągane z kapelusza.
W sumie osmolony Parrish wygląda trochę jak spopielony Peter, tylko bardziej ruchliwy :P

ocenił(a) serial na 9
deathmaster

A ja właśnie lubię to, że w TW są też inne stworzenia niż wilkołaki. Wszystkim się już one zapewne przeżarły...
Nie pamiętam żeby w Supernatural kiedykolwiek była banshee albo kitsune. W TW czerpią jednak z trochę innych mitologii niż w SPN z czego się cieszę bo w SPN już, w którymś momencie się przestaje ogarniać za czym kochani braci Winchesterowie biegają. W Teen Wolf wcale jeszcze nie ma tego tak dużo. Parrish jako feniks u mnie na pewno poszedłby na plus bo jeśli będzie jakąś wilkokapibarą... Nie :D

ocenił(a) serial na 5
shadow34

Banshee chyba była wspomniana raz, ale mogę się mylić. A Kitsune i owszem było, zajadało się mózgami :D

ocenił(a) serial na 9
deathmaster

O.O
Tyle tego tam było, że już nie pamiętam...
Ale tak czy inaczej cieszę się, że w TW dorabiają też inne stworki :D

ocenił(a) serial na 8
shadow34

Była Kitsune albo cos podobnego juz nie pamietam ale jakas laska z Japoni. Bobby probował ją zatłuc roznymi sposobami ale ciągle odzywała wiec zmielił ją rębakiem do drzewa, no cóż, rębak dobry na wszystko...;) Odcinek pod tytułem Weekend at the Bobby's sezon 6 odcinek chyba 4.

czaro2435

kitsune było w 7 sezonie, koleżanka Sama która zajadała się mózgami i którą Dean zabił a potem miał straszne wyrzuty sumienia

ocenił(a) serial na 8
kasiunia_nr1

A faktycznie kitsune była w 7 sezonie a ta laska co ja mowilem to jakas Okami była, tez azjatka jak Kira wiec mylnie skojarzylem z nia. Az musiałem sprawdzic na stroniue supernatural;)

Jaja by były jak by Kira nagle tez zaczela wyjadac ludziom mózgi... hehe

ocenił(a) serial na 7
RobertSolski

No i ja po przeczytaniu tej teorii z feniksem jestem jej już całkiem pewna :) W sumie to by było świetne, nie?

RobertSolski

Ktoś na tumblrze przypomniał starą teorię o bracie Isaaka, który:
- był w wojsku (jak Parrish)
- miałby teraz 24 lat (jak Parrish)
- oficjalnie zginął na wojnie - co by się zgadzało z najbardziej wiarygodną teorią o nim, czyli że jest feniksem (odrodził się i może nie pamiętać kim jest). Pasuje to tez do scen w trailerze, kiedy atakuje swoich kolegów z posterunku - może nie pamięta, kim był po odrodzeniu?
No i po co byłaby ta randomowa wzmianka o tym bracie?

emo_waitress

Jeśli Parrish okazałby się bratem Issaka to był by to świetny pretekst by Isaak wrócił do BH.

Glonojad16

jestem za! ;)

ocenił(a) serial na 8
emo_waitress

Ale gdyby był bratem Isaaca, to zapewne ktoś by go rozpoznał. Chyba że o odrodzeniu zmienia wygląd.

ocenił(a) serial na 9
thanatos84

Właśnie, możliwe że zmienia. Ale sądząc po promo drugiej części sezonu, gdy Parrish jest cały w popiele, ma tę samą twarz. Myślę że jednak teoria z bratem się nie sprawdzi. Ale Feniksem jest na pewno.

ocenił(a) serial na 10
RobertSolski

Intryguje mnie ten temat a nie mogę znaleźć (robię to dosyć nieudolnie) tego całego promo II części sezonu. Czy mógłby ktoś mi podać link ?? :) Szukam i szukam i nic...

ocenił(a) serial na 7
doska_153

Wpisz na YT "Teen Wolf Season 4 Mid-Season Comic-Con Trailer" i tak są omawiane sceny.

ocenił(a) serial na 10
onebadsoul

Dzięki Ci ! :)

użytkownik usunięty
thanatos84

Dokladnie, poza tym w 3b była krótka scenka z Parrishem i właśnie Isaackiem ale nic się nie wydarzyło, ani jednego dziwnego spojrzenia między nimi ani nic, więc Jordan jako brat Isaaca odpada.

ocenił(a) serial na 7
RobertSolski

Brat Isaaca który jakoś przeżył i zmienił nazwisko... i jest czymś :D

ocenił(a) serial na 7
RobertSolski

Feniks ?

RobertSolski

ciekawe czy beda wampiry tylko tego brakuje

ocenił(a) serial na 5
RobertSolski

Na forum aktora który gra Parrisha, dziewczyna powiedziała że w 9 odcinku dowiemy się kim jest Parrish. Informacje raczej niepotwierdzone wywiadem, a zaś znajomościami w Ameryce.

Nie mówię że ufam jej wypowiedzi, ale twierdzi że Parrish jest feniksem. Dziwny pomysł chociaż jak tak teraz pomyślę to coś w tym może być. Zginął na froncie (spłonął czy coś w tym stylu) i odrodził się ponownie, dlatego nic nie wie o tym że jest nadnaturalny!

ocenił(a) serial na 8
asddfg

myślę, że może być jednym z Targaryenów. :D

ocenił(a) serial na 8
RobertSolski

myślę że Kitsune ognistym ale BARDZO małe szanse a fajnie by było

użytkownik usunięty
Dzango360

ewentualnie Salamandrem

ocenił(a) serial na 10

a moze EneNra (Japoński duch mający postać dymu. Zamieszkuje ogniska, a gdy je opuszcza przybiera postać człowieka. i że może być zauważona tylko przez osobę z czystym sercem), może też to być Dedal(symbol wieku dojrzałego, który cechuje się rozwagą, rozsądkiem, przewagą rozumu nad emocjami, działającym logicznie i celowo) czy Paladynem(symbol wieku dojrzałego, który cechuje się rozwagą, rozsądkiem, przewagą rozumu nad emocjami, działającym logicznie i celowo),

Dzango360

Nie byłabym zdziwiona...