Witam,
Chyba wszyscy się zgodzą, że drugi sezon jest znacznie lepszy niż ten poprzedni. Dawno nie
było takiego dobrego serialu z tego gatunku. Z odcinka na odcinek serial staje się jeszcze
lepszy i lepszy. Mimo, że stacja MTV jest znana z robienia shitów to ten serial można
spokojnie zaliczyć do TOP5 seriali tego sezonu.
Dlatego zwracam się do wszystkich fanów serialu aby podnieśli swoją ocenę o dwa punkty
w górę (jeżeli to w ogóle możliwe). W moim przypadku będzie to 9 (nie 10 bo efekty
komputerowe trochę leżą).
Tak więc dziękuję wszystkim za swój wkład i aktywność na portalu oraz podniesienie swojej
oceny.
Masz racje drugi sezon jest o wiele lepszy od pierwszego i wlasnie po obejrzeniu 6-go odcinka podnioslam ocene z 7 na 8.
Oby tak dalej.
Ja też się zgadzam. Serial powinien mieć wyższą średnią. Nie wiem dlaczego jest tak nisko oceniony.
Skończyli w spodniach więc nie wiem czy do czegoś doszło. A co do oceny to 9/10, serial ma może słabe efekty i wgl ale świetna atmosfera i bohaterowie wybraniają .
Według mnie trochę słaba jest gra aktorska, wybraniał ją trochę wcześniejszy alfa, ojciec tej ciemnej a reszta przeciętniaki. Za dużo miłości, to mnie denerwuje. Dziewczyna każe mi to z nią oglądać.
Przede wszystkim całkiem dobry opening drugiego sezonu. Mimo że serial spod sztandarów MTV, to jednak daje radę i raz w tygodniu z przyjemnością można sobie obejrzeć.