Oglądacie jeszcze jakieś dobre seriale? :)
Poza Teen Wolf polecam:
The Vampire Diaries *
The Orginals * (powiązane z TVD, polecam najpierw obejrzeć Pamiętniki)
Arrow *
The Walking Dead *
Gra o Tron *
True Blood *
Pretty Little Liars (chociaż moim zdaniem ten serial, już od jakiegoś czasu zaczyna się psuć)
Beauty and The Beast
Revenge
The Carrie Diaries
Zakończone seriale:
Przygody Merlina
Polskie seriale:
Lekarze
Magda M
Twarzą w Twarz
Nie ukrywam, że niektóre seriale są płytkie, wiele osób uzna, że to chłam, ale czasem mam
potrzebę, żeby się "odmóżdżyć", myślę, że sporo osób tak ma :)
A Wy co możecie polecić? :)
*Seriale, które wywołały na mnie spore wrażenie (dzisiaj od nich zaczęłabym oglądanie)
Arror jest trochę podobne do TW, tylko bez wilkołaków i mitycznych stworów
Mogę Ci polecić Chicago Fire, obecnie oglądam. I Once Upon a Time.
Arrow jak napisałam wyżej już oglądam :) Once Upon a Time kiedys obejrzałam kilkanaście odcinków i w przerwie w trakcie sezonu zapomniałam o tym xd Może kiedyś wrócę :)
Chcago Fire może kiedyś obejrzę :)
Once, Teen Wolf i Gra o tron to zdecydowanie najlepsze seriale fantasy - każdy oferuje coś więcej niż przeciętne seriale. Zaczynając od gry aktorskiej, przez świetną muzykę aż po kostiumy I humor. Polecam wszystkie 3 :) Oglądam też tvd i inne ale te 3 są w ścisłej czołówce. Polecam również Legendę Korry jeśli ktoś nie boi się produkcji animowanych. Kilka odcinków 2 sezonu spokojnie jest w stanie przyćmić te najlepsze z odcinków Teen Wolfa albo przynajmniej im dorównać :)
Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Med są powiązane wspaniałe jeżeli lubisz służby ratunkowe, moim zdaniem najlepsze
Bardzo polecam Supernatural - świetny serial, najlepszy jaki oglądałam :) Plus do tego mogę jeszcze polecić Once Upon a Time, American Horror Story, Reigni Skins (chociaż dwa ostatnie są w ogóle z innej beczki to seriale bardzo przyjemne)
A jeżeli chcesz się na prawdę "odmóżdżyć" to obejrzyj sobie Gossip Girl i 90210 :)
Gossip oglądałam. Do Supernatural kiedyś próbowalam się zmusić, nie wyszło mi, może jeszcze kiedyś spróbuję. Reign oglądam. Once Upon a Time oglądałam kiedyś i przerwałam, może wróce kiedyś.
Supernatural to wg mnie najlepszy serial jeśli chodzi o te podchodzące pod fantasy c: naprawdę warto obejrzeć :D