Szukam podobnych seriali, o tematyce fantasy, takie właśnie wilkołaki czy wampiry, lub czarodzieje. Ale, aby główne role należały do nastolatków. Oprócz: TVD, The Secret Circle i Teen Wolf. Polećcie coś, bo umieram z nudów.
Może Merlin (ten z BBC) Ci się spodoba. Naprawdę fajny i jest czarodziej w mniej więcej nastoletnim wieku :) No i Supernatural również polecam, ale nastolatków tam nie ma :p Serial zaczyna się, gdy jeden główny bohater ma 22, a drugi 26 lat. Nie mniej jednak polecam :D
koniecznie Supernatural - jest genialny
i może Vampire Diaries
True Blood - trochę inny, zdecydowanie doroślejszy klimat (mi osobiście bardziej odpowiadał) :)
może gra o tron ? co prawda nie ma tam wampirów i wilkołaków i jest bardziej dla dorosłych ale mi się podobał ten serial
Angel, Buffy the vampire slayer, Supernatural to koniecznie! Klasyka sama w sobie! Ja bym jeszcze dodała Being Human wersja UK a nie USA. A jeśli coś o tematyce fantasy, ale bez wilkołaków i wampirów to Misfits UK zarąbisty serial i the walking dead też można oraz Legend of the Seeker, . Polecam i miłego oglądania