PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47533
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Czy nie uważacie, że główny bohater wyprzystojniał? W pierwszej części w ogóle nie był w moim typie, ale teraz niczego sobie... Moje podium pod względem urody wśród męskiej części bohaterów kształtuje się następująco:
1. Derek
2. Scott/Stiles
3. Isaac
A jakie są wasze typy?

ocenił(a) serial na 10
szaniawska11

1.Derek/Stiles
2.Isaac
3.Jackson
4.Scott

Tak wiem , dziwne. ;)

ocenił(a) serial na 10
noellenoelle

I też przyznaje , że Scott rzeczywiście wygląda o wiele lepiej , ale nie mój typ. ;p

ocenił(a) serial na 9
szaniawska11

Jeśli chodzi o wygląd, to Jackson (ach, Colton <3). Ale jeśli chodzi o osobowość, to zdecydowanie Stiles : P

Nie mówię, że wszyscy oprócz Jacksona są brzydcy (chociaż Derek nie jest w moim typie, to muszę przyznać, że jest całkiem niezły), ale jeśli myślę w kategorii 'chciałabym mieć chłopaka jak...' , to do głowy przychodzi mi Jackson z osobowością Stilesa xd

ocenił(a) serial na 8
szaniawska11

Jak dla mnie najprzystojniejszy i najfajniejszy jest Stiles. :D On ma bardzo ciekawą urodę. Później jest ten nowy blondyn co się wilkołakiem stał i jest z Derekiem. Następnie Jackson i Derek. Mrrrr^^ Scott też jest przystojny ale już jakoś tak mniej. XD

szaniawska11

1. Derek
2. Stiles
3. Jackson/Bennett
4. Isaac/Scott

Polubiłam Bennett'a a ten jaszczur usiał go zabić :/

ocenił(a) serial na 8
szaniawska11

Stiles ponad wszystkich, nie dość że przystojny (jego oczy, mogę w nie patrzeć godzinami) to jeszcze ma świetny charakter.
Derek. Niby nie jest w moim typie, niby przeszkadzają mi jego ostre rysy twarzy, ale kurde, ten facet jest tak piekielnie seksowny, że się nie da...
Jackson ma idealny wygląd jak dla mnie (jedynie brwi. nie wiem.)
Scott w drugim sezonie wygląda zdecydowanie lepiej, ale mimo wszystko...ta krzywa szczęka nie daje mi spokoju...I kiedy próbuje zrobić 'przerażające' spojrzenie to jest jakaś komedia po prostu

ocenił(a) serial na 10
szaniawska11

1. Scott
2. Derek
3. Stiles
Nie mogę się doczekać następnego odcinka :D

ocenił(a) serial na 9
szaniawska11

1.Stiles
2.Derek
3.Scott
4.Isaac
5.Jackson
6.Ten chłopak co fotografuje Alison ,nie wiem jak ma na imię ....chyba Matt.

szaniawska11

Deeeerek <3

ocenił(a) serial na 9
cauliflower__

1. Stiles
2. Derek
3. Jackson

ocenił(a) serial na 8
pauuuluska23

Derek!! Tylko...

ocenił(a) serial na 9
szaniawska11

1.Jackson-jest perfekcyjny po prostu,moj typ.
2.Isaac-tylko jego wlosy mi sie nie podobaja (sorki za brak polskich znakow,jestem w belgii)
3.Derek-raczej nie moj typ,za ostre rysy twarzy,ale jest bardzo przystojny
4.Stiles-nie mozna go nazwac przystojniakiem ale jest przyjemny dla oka i fajny :D
Scott wogole mi sie nie podoba.

użytkownik usunięty
szaniawska11

1. Derek - prawdziwe ciacho i do tego samiec alfa:)
2. Issac - z twarzy i charakteru całkiem całkiem
3. Peter - lubię czarne charaktery, które powracają do świata żywych;)
4. Jackson/Danny - pierwszy głównie przez klatęa drugi nie wiem, ale coś w sobie ma:P
5. Scott/Stiles - na Scotta jakoś nie patrzę pod względem urody, po prostu jest, a Stiles nie jest super ciachem, ma ładne oczy, ale to taki chłopczyk (w sensie chłopięca uroda)

ocenił(a) serial na 7
szaniawska11

1. Derek
2. Jackson
3. Isaac
4. Stiles
5. Scott (co nie znaczy, że mi się nie podoba, po prostu najmniej ładny z tej piątki, a poza tym Scott jest bardziej uroczy niż ładny)

ocenił(a) serial na 10
szaniawska11

1. Jackson
2. Derek
3. Isaac / Stiles

4. Peter
5. Scott
6. Danny

szaniawska11

1. Stiles/ Derek
2. Isaac/ Matt
3. Peter/ Chris Argent