PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47532
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Wydaje mi się że coś jest na rzeczy. Myślicie że coś mogło być między nimi wcześniej?:) W
scenie kiedy Derek słucha bicia jej serca żeby sprawdzić czy kłamie. Ona pyta go czy myśli
że ona kłami a on na to że nie byłby to pierwszy raz. :) Na YouTube jest też filmik Teen Wolf
Finale Exclusive Trailer. Ciekawy jest w nim zwłaszcza moment 1:08:)

Pat1991

mi też wydawało się, że coś między nimi jest już w tym odcinku, kiedy ona potraktowała go pare razy prądem... Też zauważyłam, że Derek powiedział do niej, że to nie pierwszy raz kiedy kłamie. No i widziałam wyżej wymieniony filmik i ta scena w 1:08 jest potwierdzeniem tego, że coś dziać się będzie;D I dobrze, bo tak czekałam, żeby przydzielili jakąś babkę Derekowi, bo takiego ciała szkoda marnować:P Chociaż z tej Kate to niezła s***, to przynajmniej będzie na co popatrzeć:P A jak im nie wyjdzie, to ja się zgłaszam na kandydatkę dla Dereka:P:P

ocenił(a) serial na 5
kasiappp111

Bylaby z tego bardzo hardcorowa para ;P

ocenił(a) serial na 5
xena_4

To ujęcie mówi bardzo wiele http://images.wikia.com/teenwolf/images/b/bd/Hunter_Chick_and_Wolf_Boy.png

użytkownik usunięty
xena_4

Nie lubię tej Kate, zachowuje się jak porządnie rąbnięta sucz. Szczerze wyczekuję na jej rychły koniec!

ocenił(a) serial na 5

Przede wszystkim jest bardzo fałszywa. Przynajmniej ja tak odbieram tę postać. Jako niezły smaczek na przyszły odcinek zapowiada się końcowa scena dziesiątego odcinka.

użytkownik usunięty
xena_4

Dziesiątego jeszcze nie oglądałem, ale chyba zaraz się zabiorę. A tak w ogóle, to jak odcinek? Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

ocenił(a) serial na 5

Moim zdaniem jeden z najlepszych. Świetne są sceny z Jacksonem i Derkiem. No i jak zawsze Stilles wymiata :)

Pat1991

Blagam nieeeeee! Taki pairing to nawet dla mnie za duzo :/ Mimo, ze zwykle lubie ekstremalne zwiazki ;P

sandra_crashdown

Mi przeszkadza tylko że jest trochę dla niego za stara (przynajmniej tak wygląda:D). Chyba że o dziwo oni są w tym samym wieku:D:D. A jeśli nie Kate to kto waszym zdaniem pasuje do Dereka? Może Lydia???:D:D:D Chyba że twórcy wprowadzą jakąś nową postać:) Bo to dziwne by było zostawić biedaka jako jedynego bez pary:D:)

ocenił(a) serial na 5
Pat1991

Za stara? Znam duzo bardzo ciekawych zwiazkow, gdzie sa naprawde duze roznice wieku. Moze taka dojrzala Kate w oczach Derka miala cos, czego nigdy nie mialy jego rowiesniczki. Zreszta, zobaczymy, czy przyszle odcinki cos wyjasnia w tej sprawie.

xena_4

W sumie racja:) Na pewno jako para wnieśli by trochę pikanterii :D Na pewno nie byliby tak mdli jak Scott i Allison. Chyba jestem jedyną która uważa że to byłoby całkiem fajne:D Po głębszych przemyśleniach trzymam kciuki za tą pare:D

ocenił(a) serial na 6
Pat1991

wprowadzą, a później wszyscy ładnie połączą się w pary i rzędem ruszą do ołtarza \o/

ale poważnie, Kate pasuje do Dereka? w którym miejscu? kobieta nienawidzi jego rodzaju, poluje na wilkołaki, ma sadystyczne zapędy. podobnie jak sandra_crashdown lubię ekstremalne związki, ale bez przesady xD
łączenie ich w parę będzie bardziej na siłę niż Allison/Scott.
o co chodzi z tą dziką rządzą parzenia ludzi. singiel jest zły?

ocenił(a) serial na 5
zuzens

Nie muszą być od razu parą. Wystarczy krótki, ale bardzo ostry romansik i będzie git :P

zuzens

Tez nie rozumiem tego obsesyjnego swatania ;) Tym bardziej, ze jak narazie nie widze tam zadnej partnerki dla Dereka. No chyba, ze odbije Scottowi Alisson. Moze dziewuszka przy nim sie troche rozrusza ;P

ocenił(a) serial na 6
sandra_crashdown

zawsze zostaje Stiles \o/
biedactwa na każdym zdjęciu promującym serial stoją sami samiuteńcy ):

sandra_crashdown

Ja już chyba wolę to swatanie od ,,Kate is bitch because she's licking MY Derek" :D Ale Derek i Allison? Neee :P Ja dalej twierdzę, że Kate coś kręciła, ale z wujkiem Peterem. No bo co, Kate i Derek to tacy Allison i Scott sprzed sześciu lat?

Pat1991

To też jest swoją drogą jakiś fenomen, jakbym nie wiedziała, że 6 lat wcześniej (jak zdarzył się pożar) Derek chodził do szkoły to też bym go umieściła w kategorii wiekowej ciotki Kate :)