Wydaje mi się że coś jest na rzeczy. Myślicie że coś mogło być między nimi wcześniej?:) W
scenie kiedy Derek słucha bicia jej serca żeby sprawdzić czy kłamie. Ona pyta go czy myśli
że ona kłami a on na to że nie byłby to pierwszy raz. :) Na YouTube jest też filmik Teen Wolf
Finale Exclusive Trailer. Ciekawy jest w nim zwłaszcza moment 1:08:)
mi też wydawało się, że coś między nimi jest już w tym odcinku, kiedy ona potraktowała go pare razy prądem... Też zauważyłam, że Derek powiedział do niej, że to nie pierwszy raz kiedy kłamie. No i widziałam wyżej wymieniony filmik i ta scena w 1:08 jest potwierdzeniem tego, że coś dziać się będzie;D I dobrze, bo tak czekałam, żeby przydzielili jakąś babkę Derekowi, bo takiego ciała szkoda marnować:P Chociaż z tej Kate to niezła s***, to przynajmniej będzie na co popatrzeć:P A jak im nie wyjdzie, to ja się zgłaszam na kandydatkę dla Dereka:P:P
To ujęcie mówi bardzo wiele http://images.wikia.com/teenwolf/images/b/bd/Hunter_Chick_and_Wolf_Boy.png
Nie lubię tej Kate, zachowuje się jak porządnie rąbnięta sucz. Szczerze wyczekuję na jej rychły koniec!
Przede wszystkim jest bardzo fałszywa. Przynajmniej ja tak odbieram tę postać. Jako niezły smaczek na przyszły odcinek zapowiada się końcowa scena dziesiątego odcinka.
Dziesiątego jeszcze nie oglądałem, ale chyba zaraz się zabiorę. A tak w ogóle, to jak odcinek? Mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Moim zdaniem jeden z najlepszych. Świetne są sceny z Jacksonem i Derkiem. No i jak zawsze Stilles wymiata :)
Blagam nieeeeee! Taki pairing to nawet dla mnie za duzo :/ Mimo, ze zwykle lubie ekstremalne zwiazki ;P
Mi przeszkadza tylko że jest trochę dla niego za stara (przynajmniej tak wygląda:D). Chyba że o dziwo oni są w tym samym wieku:D:D. A jeśli nie Kate to kto waszym zdaniem pasuje do Dereka? Może Lydia???:D:D:D Chyba że twórcy wprowadzą jakąś nową postać:) Bo to dziwne by było zostawić biedaka jako jedynego bez pary:D:)
Za stara? Znam duzo bardzo ciekawych zwiazkow, gdzie sa naprawde duze roznice wieku. Moze taka dojrzala Kate w oczach Derka miala cos, czego nigdy nie mialy jego rowiesniczki. Zreszta, zobaczymy, czy przyszle odcinki cos wyjasnia w tej sprawie.
W sumie racja:) Na pewno jako para wnieśli by trochę pikanterii :D Na pewno nie byliby tak mdli jak Scott i Allison. Chyba jestem jedyną która uważa że to byłoby całkiem fajne:D Po głębszych przemyśleniach trzymam kciuki za tą pare:D
wprowadzą, a później wszyscy ładnie połączą się w pary i rzędem ruszą do ołtarza \o/
ale poważnie, Kate pasuje do Dereka? w którym miejscu? kobieta nienawidzi jego rodzaju, poluje na wilkołaki, ma sadystyczne zapędy. podobnie jak sandra_crashdown lubię ekstremalne związki, ale bez przesady xD
łączenie ich w parę będzie bardziej na siłę niż Allison/Scott.
o co chodzi z tą dziką rządzą parzenia ludzi. singiel jest zły?
Nie muszą być od razu parą. Wystarczy krótki, ale bardzo ostry romansik i będzie git :P
Tez nie rozumiem tego obsesyjnego swatania ;) Tym bardziej, ze jak narazie nie widze tam zadnej partnerki dla Dereka. No chyba, ze odbije Scottowi Alisson. Moze dziewuszka przy nim sie troche rozrusza ;P
zawsze zostaje Stiles \o/
biedactwa na każdym zdjęciu promującym serial stoją sami samiuteńcy ):
Ja już chyba wolę to swatanie od ,,Kate is bitch because she's licking MY Derek" :D Ale Derek i Allison? Neee :P Ja dalej twierdzę, że Kate coś kręciła, ale z wujkiem Peterem. No bo co, Kate i Derek to tacy Allison i Scott sprzed sześciu lat?