PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 47 tys. ocen
7,8 10 1 47489
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Scott?

ocenił(a) serial na 7

Jakiś czas temu dałem sobie spokój z TW, bo był wg. mnie zbyt cukierkowy, a główny bohater był zwykłym nieudacznikiem.
Więc mam pytanie.
Czy coś się zmieniło? Czy Scott wreszcie przemienił się w kompletnie w wilka? Czy po 5 latach skończył szkołę średnią, i zdobył trochę doświadczenia?
Bo jak przeglądam forum, to tracę nadzieję, że ten serial kiedykolwiek się poprawi. Fani stydi dalej narzekają, że nic się nie dzieje w tym kierunku, oczywiście nikt z głównej obsady nie zostaje ranny (czytałem, że nawet wskrzesili Allison?)a efekty są dalej okropne. Widziałem "Bestię", której śmiesznego wyglądu nawet nie będę komentować.
Wydaję mi się, że można to porównać do Pokemonów - bohater pomimo wcześniejszych walk, treningów itd. każdy sezon zaczyna jako "świeżaczek", jakby stracił poprzednie umiejętności. Nawet nie pomogło mu zostanie alfą - bo dostał tylko nowe oczy i kły, a stał się jeszcze większą c*pą niż był.

ocenił(a) serial na 5
Ygrek_

Nic się nie zmieniło. Przy całej mojej sympatii do Scotta, chyba nigdy nie było bardziej pierdołowatego głównego bohatera. Niby coś tam walczy, ale zwykle dostaje wciry. Żadnej zmiany w wilka, żadnego znaczącego zwycięstwa na jego koncie. Szkoła wciąż nie skończona, ale jest już w ostatniej klasie.

Allison nie wróciła, ale aktorka zagrała jej krewną, która żyła na długo przed akcją.

Ogólnie radzę nie wracać do serialu. Pełno tu teraz wersji 2.0 głównych bohaterów z pierwszych sezonów, mamy tu więc drugiego Scotta i Allison oraz ich słodko-pierdzącą miłość instant, która pojawiła się po latach nienawiści i przerodziła w tró love w zaledwie trzy odcinki. Mamy też nowego Stilesa i Danny'ego w jednym. Na plus to, że ta postać chociaż jest zabawna. Nie ma Dereka, jest jego kuzynka kojotołak oraz jej mamusia, która z profesjonalnym zabójcą ma wspólnego tyle, co ja z poławiaczem krabów - czyli są ludźmi.

użytkownik usunięty
Ygrek_

serial opiera się na współpracy wszystkich bohaterów, sam Scott jest słaby jako "prawdziwy alfa" i jak walczy w pojedynkę nawet z jakimś silnym betą to obrywa niemiłosiernie i tak scenarzyści pisali sceny, żeby zawsze ktoś Scotowi pomagał lub też wykazywał się sprytem, kombinował bo bez tego to w pojedynku jest cienki i tak naprawdę najlepiej na alfę nadawałby się Isaac Lahey ma odpowiednią posturę i nie wygląda jak dzieciak a zamiast Alisson laską Scota powinna być Jennifer Blake