Najlepszym sezonem jak na razie był dla mnie sezon trzeci, jednak po obejrzeniu zwiastunu szóstego, uważam, że ostani może go pobić. Wzruszył mnie momnet, w którym ojciec stilesa o nim nie pamięta, ogólnie podoba mi się pomysł na ten sezon, mam nadzieję, że się nie zawiode
Prawda, sezon 3 najlepszy a zwłaszcza 3B.
2 też był bardzo dobry jak również 1. 4 byłby świetny gdyby nie Malia a właściwie jej związek ze Stilesem, bo, moim zdaniem Malia bez Stilesa jest całkiem znośna a przynajmniej nie działała mi na nerwy w sezonie 5.
Myślę, że twórcy się naprawdę postarają z sezonem 6 a przynajmniej powinni się postarać no bo to w końcu ostatni sezon (chociaż niby Pamiętniki wampirów miały mieć tylko 7 sezonów a nadchodzi 8) i wypadałoby to zakończyć z klasą
Na pewno będą się starać, czytałam, że mają zamiar zakończyć historie większości postaci na różne sposoby, więc ostanie odcinki na pewno będą bardzo ciekawe.
Zgadzam się z tobą w 100% odnośnie sezonu 3B i związek Stilesa i Malii.
Myśle że 100 odcinek powinien pobić wszystkie w końcu to już ostatni ;(
Bądźmy dobrej nadzieji
A wiecie gdzie można oglądać odcinki 6. sezonu? Na kinomanie ani alltube, stronach na których zwykle oglądam bieżące seriale, nie ma ani odcinka :/