Z tego co slyszlam to scenarzysci wypowiadali się, ze bedą isc w kierunku Stalii. Jestem zawiedziona tym faktem i nie wierze,że Stiles który kochal sie w Lydii juz od kilku lat przestal bo na horyzoncie pojawia sie jakas nowa laska,ktorej wgl. prawie nie zna. Teraz chca z nich zrobic wielką parę...ze to niby jakies przeznaczenie.... . Chore. . Oglądając sceny ze Stydią zawsze byla ta "chemia" miedzy nimi , natomiast nie zauwazam tego u Stalii. nwm moze to kwestia aktorów .Wolalabym widziec Stydie tylko blagam nie tą łóżkowo-psychatrykową Staluę:D
Ale... to jest akurat proste do zrozumienia. Lydia nie chce Stilesa, on rusza dalej i znajduje sobie dziewczynę, która dla odmiany odwzajemnia jego uczucie.
A dajcie sobie już święty spokój z tą Lydią i Stilesem, bo oni nie pasują do siebie i koniec. Mi tam pasuje Stalia ;)
Też mam nadzieję, że Lydia będzie z Stilesem. Jakoś tak mi pasują do siebie, a ta scena pocałunku (nie pamiętam, który odc), kocham. :)
Jedną i drugą lubię ale uważam, że na końcu będzie jednak z Lydią. W tym momencie jest potrzebny Malii, bo ona tak naprawdę nie ma nikogo innego. Poza tym już widzę jak Stiles ją zdradza czy coś takiego, a Malia wybucha gniewem :D
Stiles jest najbarwniejszą postacią w serialu i zasługuje nawet na dwie dziewczyny więc niech sobie chłopak poużywa :P
Ja lubię Stilesa z Malia. :) Ale Stiles z Lydią też by mi nie przeszkadzał, jednak bardziej pasują mi do siebie Malia i Stiles.;d
Wyraźnie widać, że Lydia cały czas się zmienia. Od pierwszego sezonu przeszła wyraźną metamorfozę. Może w końcu zrozumieją ze Stilesem, że do siebie dojrzali.
Sama nie wiem, czasem mi się wydaje, że do siebie jednak nie pasują, ale Stiles umie Lydię pocieszyć i zrozumieć a ona potrzebuje takiego oparcia. Malia nie pasuje do Stilesa. Ma dla niego za silny charakterek.
Oczywiście Lydia !! No błagam, ze Stilesa i Malii próbują na siłę zrobić parę, a ciekawa jestem, czy przed ich ugh "sceną" e Eichen House (czy jak to tam sie zwało ..) ktokolwiek by ich shipował. U Stilesa i Lydii widać tą chemię! W spojrzeniach, zachowaniu... A nie dlatego że mieli jakąś całuśną scenę jak Stalia.. Shipowaliśmy Stydię bo to od razu widać, i o to moim zdaniem chodzi! A pomijając kwestie chemii, dlaczego Stydia ? Kurczę, wiele razem przeszli (zaznaczam, RAZEM), scena na boisku jak Lydię zaatakował Peter, 2 sezon i kanima, potem 3B i Stiles-nogitune ... Nawet teraz, no oni się nawzajem wspierają, troszczą jedno o drugie, walczą o siebie ! A taka Stalia, wiem, że niedawno się pojawiła, ale jak na razie w moich oczach jest egoistyczną dziewczynką która myśli tylko o własnej dupie. Mam ochotę na Stilesa- dobra ! Jestem na liście - o nie ! bo JA na niej jestem ! Ja wiem, kilka lat jako kojot itepe, ale skoro ma takie zaburzenia psychiczne i jeszcze nie nauczyła się pewnych zachowań, cech itepe to po co wciskać ją w ramiona faceta ?!! Ba, nie jakiegoś zwykłego faceta tylko STILESA !!! Bloody hell, jak nie będzie z Lydią to ja nie wiem xD
Dużo osób mówi że Stiles nie obchodzi Lydii, a ile gifsetów pokazujących że jest inaczej znajdzie się na tumblrze. Lydia dojrzała, jej postać cały czas przechodzi "deveopment", niewykluczone że Stiles będzie z nią na końcu. W oryginalnym zakończeniu tak miało być, ale miała w nim też być Allison, więc wiele się jeszcze może zmienić.
Chciałabym żeby Stiles był z Lydią, bo są moją ulubioną parą, i to ze wszystkich fandomów. Dbają o siebie (nie tylko Stiles o Lydię, ale i ona o niego).
Stalia - nie wypowiadam się, bo nie czuję ich związku. Wgl nie czuję Malii, nie rozumiem jej postaci bo ciągle różnie ją prowadzą. Raz jest bardziej kojotem ( typowo z charakteru ), a raz nie wiadomo czym. Raz mówi "uciekajmy póki jeszcze możemy", a raz "zwalczmy ich". Sorry, niech się zdecydują.
Stydia będzie moim życiem do końca serialu. Jednak póki Jeff nie daje nam żadnych scen tej dwójki, chcę aby Lydia skończyła z Parrishem <3
Ją shippuję z każdym (Jacksonem, Aidanem, Parrishem), ale Stydia podbija moje serce :D
Tak! Jeśli już Lydia nie będzie ze Stilesem to chociaż z Parrishem <3
Ja też kompletnie nie czuję postaci Malii, według mnie jest zbyt silna dla Stilesa i trochę go tłamsi w ''związku'' :x On powinien być z dziewczyną inteligentną jak Lydia, przy której będzie mógł być mężczyzną. I kropka.
Stydia 4 life xD <3
Kurde, minęły już dwa lata od tego komentarza, ale muszę zapytać: co masz na myśli mówiąc "oryginalne zakończenie"? Czy chodzi o ten film, który kiedyś powstał, czy o plan scenarzystów?
Musiałam sobie przypomnieć o co chodzi, ale już wiem :D Kiedyś Jeff powiedział że ostatni odcinek Teen Wolf wyobrażał sobie tak, że będzie tam dorosła Allison ze Scottem i Lydia ze Stilesem, i będą siedzieć wspólnie i patrzeć na swoje dzieci które bawią się razem (coś w tym stylu), widziałam to gdzieś podczas jakiegoś filmiku na yt, ale to było baardzo dawno temu :D
Okej, dzięki ;) Właściwie szkoda, że to niemożliwe (Allison), bo bardzo odpowiadałoby mi takie zakończenie :')
Mam nadzieję, że ostatecznie Stiles będzie z Lydią,. Jest pomiędzy nimi świetna chemia a Malia to tylko mała przeszkoda :)
Niestety mam takie przeczucie i to chyba uzasadnione sądząc po kolejnych odcinkach, że Stiles ostatecznie będzie z Malią. A szkoda, bo ja od początku kibicowałam Stilesowi i Lydii, która niestety nie odwzajemnia jego uczucia. Może to w sumie i lepiej, że znalazł kogoś, kto jest również nim zainteresowany, z wzajemnością... No, ale ja tej chemii nie widzę pomiędzy nimi.